woman in black long sleeve shirt carrying girl in pink jacket

Tíz híresség, akik megmutatták az anyaság igazi oldalát

Az közösségi média habos-babos világában a hírességek is igyekszenek mindennek a szebbik oldalát mutatni. Most viszont összegyűjtöttünk néhány olyan sztáranyukát, akik fel merték vállalni az anyaság hétköznapi, nem glamúros oldalát is.1. Kristen Bell

Posztjaiban sosem rejtette véka alá az otthoni rumlit, vagy azt, hogy bizony vannak napok, amikor nem kell sminkelni. Ezt ugyanúgy lehet publikálni. Férjével, Dax Sheparddel már 2013-óta házasok és két gyermekük született: Lincoln és Delta Bell Shepard.

2. Chrissy Teigen

A 35 éves modell, a zenész John Legend felesége igazi példaképpé vált azzal, hogy nem rejti véka alá a valóságot. Chrissy Teigen az anyai életet kendőzetlen részletességgel ábrázolja képein, ezzel pedig kivívta a követői tiszteletét, még vetéléséről is őszintén beszámolt követőinek.

3. Jennier Garner

Volt férjétől, Ben Afflecktől három gyereke született. Nevelésük során gyakran megesik, hogy gyorsan kell felöltözni, és nincs idő rendesen megcsinálni a haját, ezt azonban Jennifer Garner bátran fel is vállalja.

4. Pink

Turnéja során férje és gyerekei is vele tartottak. Pink a rohanó élete mellett igyekszik minden időt velük tölteni, és nagyon jó anyukának tűnik.

5. Serena Williams

Néha azt is be kell vallani, ha nincs minden rendben. A teniszbajnok, Serena Williams pont így tett. Nyíltan beszélt félelmeiről, és gondolatairól terhessége kapcsán.

"Nemcsak átmentem néhány nehézségen, de teljes káoszban éltem. Úgy éreztem, nem vagyok jó anya."

—írta közösségi oldalán.

6. Drew Barrymore

Drew Barrymore próbálja megmutatni gyerekeinek, hogy a munka az nem csak a folyamatos szenvedésről és frusztrációról szól. Emellett fontos az egyensúly a magánélet és az elfoglaltságok között. Emiatt igazi példa minden dolgozó szülő előtt.

8. Hilary Duff

Hillary Duff színésznő nyíltan beszél arról, hogy volt férjével nevelik közös fiukat. Új párjával, a zenész Matthew Komaval közösen egy kislányuk született nemrég. Közösségi oldalán folyamatosan közvetítette a változásokat a testén, ezzel mutatva követőinek, hogy ő hogyan is élte meg a terhességet.

8.   Kellly Clarkson

Három saját és két nevelt gyermeke mellett tisztában van azzal, hogy elfoglaltságai miatt le fog maradni fontos eseményekről, ezért viszont nem tarja magát rossz anyának Kelly Clarkson. Mindent próbál megteremteni családjának, ez pedig sajnos lemondásokkal jár. Elengedhetetlennek érzi, hogy a kicsik egy ilyen mintát is lássanak tőle.

9.   Cardi B

A kimerültség és a szülés utáni depresszió gyakori a fiatal anyukák körében. Erről sokat beszélt Cardi B az Instagramján, és arról is, hogy lánya születése sokkal nehezebb volt, mint amire számított.

"Tönkretette a vaginámat. Ilyeneket miért nem mond el senki?"

10.   Kim Kardashian

Placenta accreta. Ebben a betegségben szenved Kim Kardashian, ami miatt ő is, és a gyermek is veszélyben lenne, ha teherbe esne. Éppen ezért béranya hordta ki két legkisebb gyermekét. Valóságshowjában azt is nyomon követhetjük, hogyan is birkózik meg annyi kicsivel maga körül.