Taylor Swift

A rajongók megfejtették Taylor Swift új albumának titkos koncepcióját

A Taylor Swift-rajongók minden kis nyomot felismernek, amit kedvencük a zenéjében elrejt.


A Swiftie-k legújabb elmélete a közelgő, The Tortured Poets Department című albumához kapcsolódik, amelyről már most eldöntötték, hogy az exével, Joe Alwynnal való kapcsolatának megromlásáról szól.

Az amatőr nyomozók úgy gondolják, hogy az album témája a gyász öt szakasza (azaz a tagadás, a düh, a harag, az alkudozás, a depresszió és az elfogadás). Ennek egyik oka az, hogy a Taylor által eddig kiadott három albumborító színárnyalatai tökéletesen egybeesnek a gyász szakaszait felvázoló grafikonon látható színekkel.

Ha az elmélet helytálló, Taylor további két albumborítót fog kiadni, amelyek a depressziónak, illetve az elfogadásnak felelnek meg.

A Us Weekly szerint az első változat − melynek címe The Manuscript − a tagadást, a második − melynek címe The Bolter − a dühöt, a harmadik − melynek címe The Albatross − pedig az alkudozást szimbolizálná.

Taylor és Joe Alwyn 2023 áprilisában jelentették be szakításukat, hat évvel kapcsolatuk kezdete után. A rajongók szerint a készülő album több okból is róla szól, többek között néhány dalcím (Down Bad, But Daddy I Love Him, I Can Do It With a Broken Heart) miatt.

A másik ok, hogy Taylor április 19-én adja ki az új albumot, annak a napnak az évfordulóján, amikor néhány közeli barátja törölte Joe-t a közösségi médiában.

És még egy nyom, amit nehéz letagadni? Maga az album címe, amelyről sokan teljesen meg vannak győződve, hogy egy Tortured Man Club nevű csoportra utal, amelynek Joe egyszer bevallotta, hogy tagja volt. Ebbe a csoportos chatbe Paul Mescal és Andrew Scott színészek is beletartoztak.

Egy Joe-hoz közeli forrás korábban azt mondta:

Joe segített neki a dalszerzésben az előző albumán, így tényleg sokként fogja érni, ha az új lemezen a szakításukról beszél, hiszen erről eddig egyáltalán nem beszélt.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Profimedia