Taylor Swift és Travis Kelce

Taylor Swift titkos üzenetet rejtett el szerelmének egyik új számában

Taylor Swift egy nagyon édes titkos üzenetet rejtett el barátja, Travis Kelce számára az egyik számában. Ezzel hivatalosan is megerősítette, hogy a The Tortured Poets Department egyik dala róla szól.


A 34 éves slágergyáros pénteken adta ki a The Tortured Poets Department című lemezt, a rajongók pedig gyorsan meghallgatták és megfejtették a 31 dalt. Két dalról is úgy vélik, hogy Travisről szól – a The Alchemy az album első részéből és a So High School az Anthology részből.

A sasszemű rajongók most kiszúrták, hogy a So High School dalszöveges videóban, amelyet Taylor YouTube-oldalán osztott meg, megerősíti a rajongók gyanúját, miszerint a dal Travisről szól, akivel tavaly nyáron kezdett randizni.
A dalszöveges videóban ugyanis Taylor kiemeli saját és a Kansas City Chiefs tight endjének monogramját a videó 45 másodpercében.

A dalszöveg, amely ezen a ponton elhangzik, a következő: a „Cheeks pink in the twinkling lights / tell me 'bout the first time you saw me" (azaz „Arcod rózsaszínű a csillogó fényben / mesélj nekem az első alkalomról, amikor megláttál "), és közben a T és a K a twinkling szóban, valamint a T és az S a lights szóban halvány rózsaszínű árnyalatú, míg az összes többi betű fehér marad.

Az édes Easter eggre a reagálva a rajongók gyorsan megosztották gondolataikat az interneten. Az egyikük az X-re írta:

TK ÉS TS?! A SO HIGH SCHOOL DALSZÖVEGES VIDEÓBAN?! JÓL VAGYOK JÓL VAGYOK JÓL VAGYOK JÓL.

Míg valaki más azt írta:

Ez egy nagyon jó ötlet: ez a lány nagyon szerelmes.

A dalban van még egy utalás. Egy ponton Swift azt énekli, hogy „Kiss, marry, kill / It's just a game but really / I'm betting on all three for us two" („Csók, házasság, halál / Ez csak egy játék tényleg / de mindhármunkra fogadok kettőnkért"), ezzel is utalva arra, hogy a dal Travisről szól. Még 2016-ban, amikor Taylor Joe Alwynnal járt, Travis megjelent az Afterbuzz TV-ben, és megkérték, hogy játsszon egy Kiss, Marry, Kill (Csók, házasság, halál) játékot. Három híresség – Taylor, Ariana Grande és Katy Perry – nevét kapta meg hozzá.

A kérdésre Travis így válaszolt:

A francba, ez eléggé el van cseszve. Egyiküket sem akarom megölni.

Majd hozzátette:

Ariana, sajnálom, szeretlek, de vesztettél. Taylor Swift lenne a csók. És mi lenne az utolsó? Katy Perry? Igen, Katy Perry lenne a házasság.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Profimedia