tilda swinton

Tilda Swintont könyvtárakhoz hasonlítják ezekben a mémekben, az eredmény rettentő vicces

Tilda Swinton az egyik legkülönlegesebb karakter Hollywoodban, sokszor egészen extrém stílusban jelenik meg fotózásokon. Most épp óriási mémhullám lett belőle, hogy különleges szettjeit dizájnos könyvtárépületekhez hasonlítják, az eredményen pedig nem tudunk nem nevetni!


Tilda Swinton igazi divatikon összetéveszthetetlen stílussal: védjegyévé vált a kissé androgün kinézet felnyírt hajjal, melynek gyakran változtatja a formáját és a színét is, hogy mindig passzoljon az extravagáns viseletéhez. Sehol sem marad észrevétlen, ahol megjelenik, nem csoda hogy korábban is készültek már mémek az outfitjeihez kapcsolódóan. Ahogy korábban is, most sem a színésznő kifigurázásáról van, a készítők inkább a csodálatukat fejezik ki ezekkel a képekkel.

Persze az új mémhullámra senki sem számított: most épp építészetileg izgalmas könyvtárépületeket párosítanak Swinton egyedi megjelenéseivel. Ennél többet nem is nagyon lehet hozzáfűzni a történethez, az viszont biztos, hogy egytől egyig tökéletes találatok, érdemes a Twitteren végignézni az összeset!

Leborulunk a készítő előtt:

Ez a louisville-i könyvtár már önszorgalomból ült fel a vonatra, és létrehozta a saját mémjét:

Nyitókép: GettyImages