Tina Turner

Így emlékeztek meg a világsztárok Tina Turnerről

Hírességek tömegei tisztelegtek Tina Turner előtt, miután a legenda a tegnapi nap folyamán 83 éves korában elhunyt.

Tina Turner halálhíre szabályosan megrázta az egész világot, rajongók milliói gyászolnak ebben a pillanatban is, és számos világsztár emlékezett meg a soul-legendáról.

Beyoncé például a „szenvedély és az erő megtestesítőjének" nevezte őt, de más sztárok is csatlakoztak hozzá, hogy tisztelegjenek Turner zenei öröksége előtt.

A néhai énekesnőt Mariah Carey és Oprah Winfrey is méltatta, amiért leküzdötte a családon belüli erőszak éveit. Emellett az Obama család és a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden is tisztelgett a művész tehetsége előtt.

Ez is érdekelhet: Vonzereje örökre fennmarad - Gina Lollobrigidától búcsúzunk

Gloria Gaynor amerikai énekesnő szerint Turner „kikövezte az utat a rockzenében oly sok nőnek, feketének és fehérnek egyaránt", egy másik legendát, Diana Rosst pedig szabályosan sokkolta a szomorú hír.

Elton John elmondta, Turner nemcsak a színpadon, hanem azon kívül is egy valódi legenda volt, és szerinte a világ egyik legizgalmasabb és legfelvillanyozóbb előadóját veszítettük el.

A Rolling Stones énekese, Mick Jagger sem ment el szó nélkül a történtek mellett:

Ő valóban egy rendkívül tehetséges előadóművész és énekes volt. Inspiráló, melegszívű, vicces és nagylelkű volt. Nagyon sokat segített nekem, amikor fiatal voltam, és soha nem fogom elfelejteni őt.