Kylie Jenner

5 híresség, akinek sikerült titokban tartani a terhességét

A lesifotósok a sarkukban vannak, a rajongók pedig megszállottan figyelik minden mozdulatukat, így nehéz elképzelni, hogyan tudnak a hírességek bármit is titokban tartani − nemhogy egy terhességet.


Néhány híresség azonban − a rajongók elvárásaival ellentétben − egészen a szülésig megőrizte várandósságának titkát.

Az alábbiakban öt ilyen sztárt mutatunk be.

​Alicia Vikander

Alicia Vikander és Michael Fassbender titokban tartották a színésznő terhességét és első gyermekük születését. Vikander 2021-ben szült.

​Kylie Jenner

A hónapokig tartó rajongói találgatások ellenére Kylie Jenner sikeresen titokban tartotta első terhességét a most négyéves Stormival, egészen a 2018-as születésig.

Sajnálom, hogy a sötétben tartottalak titeket. Megértem, hogy hozzászoktatok ahhoz, hogy minden utamra magammal viszlek titeket. De úgy döntöttem, hogy a terhességemet nem kürtölöm világgá

− írta Jenner egy Instagram-posztban. Jenner 2022 februárjában hozta világra kisfiát, Wolfot.

​Amanda Seyfried

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski szeretik titokban tartani a magánéletüket. A pár azzal lepte meg rajongóit, hogy az INARA (International Network for Aid, Relief and Assistance) alapítvánnyal összefogva egy Instagram-posztban jelentették be, hogy második gyermekük is megszületett.

Lányunk 3 évvel ezelőtti születése óta a konfliktusok és háborúk által oly brutálisan sújtott ártatlan gyermekek iránti elkötelezettségünk az életünk mozgatórugója. A fiunk születésével az INARA és a War Child munkája lett a mi sarkcsillagunk

− állt az Instagram-posztban.

​Eva Mendes

Eva Mendes \u00e9s Ryan GoslingFotó: Profimedia

Eva Mendes és Ryan Gosling sikeresen eltitkolta második gyermekük érkezését, egészen addig, amíg a TMZ le nem kapta Mendest egy stratégiailag elhelyezett táskával a pocakja felett.

A weboldal később megszerezte a születési anyakönyvi kivonat másolatát, amelyből kiderült, hogy a pár lánya, Amada Lee Gosling két héttel később, április 29-én született.

​Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel úgy döntöttek, hogy nem osztják meg a világgal gyermekük érkezésének hírét.

A párnak sikerült titokban tartania terhességét egészen addig, amíg második fiuk megszületése után a Daily Mail meg nem jelentette a hírt.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Shutterstock