Nicole Kidman és Tom Cruise

Sztárbotrány: Nicole Kidmant teljesen kivágták Tom Cruise karrierfilmjéből​

A Cannes-i Filmfesztiválon egy tíz perces karriermontázst állítottak össze Tom Cruise legismertebb alakításaiból, melyben több olyan filmrészlet is szerepelt, ahol volt feleségével, Nicole Kidmannel játszott. Ennek ellenére az összevágott képsorokból látványosan kihagyták a színésznőt.


A világhírű páros 11 éven keresztül élt házasságban. Karrierjük során összesen három produkcióban szerepeltek együtt, az első az a 1990-ben bemutatott Mint a villám volt, mely azért is különleges, mivel a két színész a forgatásain találkozott egymással először. Ezt követően a Túl az Óperenciánban, valamint a Tágra zárt szemekben voltak egymás mellett láthatók.

A férfi Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott karriermontázsából természetesen ezeket a filmeket sem hagyták ki, ellenben a színésznő jeleneteitől megszabadultak a vágóasztalon. Érdekes módon Cruise egyéb korábbi kolléganői — például Kirsten Dunst, Renée Zellweger és Penelope Cruz, akivel három évig járt — mind helyet kaptak a felvételen.

A történteket tovább tetőzi, hogy Cruise végül megemlítette Kidmant, amikor az egyik néző megkérdezte őt valamelyik produkcióról. Az 59 éves színész ezt felelte:

„Együtt dolgoztunk a hangzás megtalálásán: Stanley Kubrick, Nic és én"

1990 és 2001 között élt házasságban a sztárpár, kapcsolatukból pedig két gyermek született. A Top Gun film sztárja Kidman előtt három évig élt házasságban Mimi Rogers-szel, majd 2005-ben kezdett randizni Katie Holmes-szal, akivel 2006-ban mondták ki a boldogító igent, majd 2012-ben váltak el egymástól. Egy lányuk született.

Ezzel szemben Kidman 2005-ben Keith Urbanausztrál zenésszel jött össze, akivel egy évvel később össze is kötötte az életét. A szerelmükből két gyermek született és idén ünneplik a 16. házassági évfordulójukat.

Forrás: Page Six