Tom Holland és Zendaya

Tom Holland és Zendaya átverte a nyilvánosságot?

Pénteken az UNILAD-nak adott interjújában Tom Holland talán többet árult el a barátnőjével, Zendayával való kapcsolatáról, mint amennyit szándékozott.


Az egész bonyodalom pedig akkor kezdődött, amikor megosztott egy kedves történetet arról, hogy kapcsolatuk elején miképp nyűgözte le a színésznőt a barkácsolási képességeivel.

Egyszer megjavítottam a barátnőm ajtaját, még a kapcsolatunk elején. Együtt lógtunk a házában, és az ajtaja el volt törve. Azt mondtam neki: megjavítom neked azt az ajtót, és tádám, most már szerelmesek vagyunk

– mondta.

De a szemfüles rajongók megjegyezték, hogy ez a történet meglehetősen hasonlít ahhoz a sztorihiz, amit Holland 2019-ben a Jimmy Kimmel Live-ban való megjelenése során mesélt, még mielőtt hivatalosan is kiderült volna, hogy Zendaya és ő randiznak. Ebben a verzióban azt mondta, hogy egy ajtót javított meg a barátjának.

A pletykák szerint pedig a Pókember sztárjai már jóval azelőtt egy párt alkottak, mielőtt 2021-ben egy Los Angeles-rendezvényen nyilvánosan csókolóztak.