Töltés.

Folyton a töltéssel bajlódsz az utazásaid során? A szakértők tippjei sokat segíthetnek!

Néhány szakértő izgalmas utazási tippeket osztott meg a nyilvánossággal, amelyek sokkal könnyebbé tehetik a szállodai tartózkodást.


Esther, a KLM stewardesse egy nem akármilyen tippet osztott meg a TikTok-követőivel. A légiutas-kísérő ugyanis elmondta, hogy akkor sem történik semmilyen tragédia, hogyha a otthon hagyjuk a töltőnk fali adapterét, hiszen egy sima USB-kábellel is megoldható a töltés a szállodai szobákban.

Használd az USB-kábelt, és töltsd fel a tévében a készülékeidet! Ez rendkívül hasznos, ha otthon felejtetted vagy elvesztetted a fali dugót a töltődről

– árulta el a légiutas-kísérő.

Ez is érdekelhet: A légiutas-kísérő poggyásztrükkje rengeteg helyet spórol

A stewardess tanácsa egyszerű, mégis logikus, mivel a kábelt a tévé hátulján vagy oldalán található USB-portjához lehet csatlakoztatni, amely töltőáramkörként működik.

Egy TikTok-felhasználó így reagált Esther videójára:

Az egyik leghasznosabb videó a platformon.

Egy másik user azonban felhívta a figyelmet a hack problémáira is:

Igazából soha nem szabad nyilvános USB-portokat használni. Az emberek rosszindulatú eszközöket telepíthetnek, amelyek különböző támadásokat tudnak végrehajtani a készülékeiden.

Nemcsak Esther, hanem egy másik utazási szakértő, Oliver Burke is megosztott egy tanácsot ugyanebben a témában, ami jóval biztonságosabbnak tűnik.

A férfi szerint ugyanis nem szükséges minden készülékhez külön töltőt magunkkal cipelnünk, hanem elég egy olyan fali adaptert beszereznünk, amibe több csatlakozót is bedughatunk, így kevesebb felesleges tárgyat kell bepakolnunk.

Forrás: Express

Kép: Shutterstock