egy nő tisztítja a kilincset

Szereted a tisztaságot? − akkor ezek nélkül ne vágj neki az utazásnak

A profi takarítók nemcsak azt tudják, hogyan kell megbirkózni a legnehezebb és legtrükkösebb rendetlenségekkel otthon, de ezt a bölcsességet magukkal is viszik, bárhová mennek.


Ezt szem előtt tartva megkérdeztük őket, hogy melyek azok a kötelező termékek, amelyeket mindig bepakolnak, ha útra kelnek. Ezek ráadásul kézipoggyászbarátok és könnyen bedobhatók a táskába.

​1. Tide To-Go és mosószer lap

Utazás közben jó, ha tudsz egy kicsit mosni, így csökkentve a magaddal vitt ruhák mennyiségét. Vigyél magaddal mosószeres lapokat és Tide To-Go tollakat − különösen, ha több mint egy hétre mész. A Tide-tollak jók egy gyors pöttyözéshez, amikor a ketchup vagy a mustár a fehér felsődre kerül. Ha az pedig kicsit többre van szükséged, akkor töltsd meg vízzel a mosdókagylót, és jöhetnek a mosószeres lapok.

​2. Mr. Clean mágikus radír

Ez igazán praktikus lehet a különböző felületek tisztításához, és könnyen elfér a táskában. A cipőkről is le lehet velük szedni a karcolásokat, így ha fehér cipőt viselsz, használhatod őket, hogy szép és tiszta maradjon.

​3. Szagtalanító spray

illatos\u00edt\u00f3 spray

Fotó: Shutterstock

Egy szagtalanító spray gyorsan felfrissítheti a szobákat, a szöveteket és a kárpitokat. Keress olyan természetes illatokat, mint a narancs és a levendula, amelyek a szag semlegesítése után energizáló illatot hagynak maguk után.

​4. Scrub Daddy szivacsok

Ezek a hőmérséklet-szabályozott súrolószivacsok rugalmas, sokoldalú eszközök. A hideg víz feszesíti őket a kemény szennyeződések súrolásához, míg a meleg víz puhává és kevésbé koptatóvá teszi őket. És a Scrub Daddy-t nagyjából bárhol használhatod

− mondja Toby Schulz, a Maid2Match vezérigazgatója és társalapítója.

​5. Fertőtlenítő kendők

fert\u0151tlen\u00edt\u0151 kend\u0151

Fotó: Shutterstock

A fertőtlenítő kendők praktikusak a gyakran érintett felületek, például az ajtókilincsek, villanykapcsolók és munkalapok fertőtlenítéséhez. Akkor is nagyszerűek, ha bizonyos felületek gyors javítására van szükséged anélkül, hogy más anyagokat használnál, amelyeket utána ki kell mosnod. Csak győződj meg róla, hogy a törlőkendők műanyagmentesek.

​6. Újrafelhasználható mikroszálas kendők

Ezek praktikusak szinte bárminek a tisztításához. Hatékonyabbak, mint a pamutkendők vagy a papírtörölközők.

Nyitókép:

Forrás: kitchn