Vilmos herceg és Katalin hercegné

Katalin hercegné olyan ideges lett Vilmosra, hogy képtelen volt leplezni érzelmeit

Katalin hercegné rendkívül tudatosan és profin viselkedik a különböző eseményeken, azonban egy testbeszéd-szakértő szerint néhány évvel ezelőtt volt egy alkalom, amikor nem tudta kontrollálni magát.


A mostani walesi hercegné arckifejezését látva sokaknak úgy tűnt, hogy meglehetősen dühös és frusztrált volt – egyesek szerint ez kifejezetten Vilmosnak szólt.

Amikor egy olyan fotót látunk, amelyen egy uralkodó dühösnek vagy stresszesnek tűnik, az gyakran egy testbeszédbeli „villanás”, azaz egy gyorsan múló arckifejezés lehet, amelyet kiragadtak a kontextusból. Ha a teljes felvételt látjuk, az üzenet teljesen más lehet, különösen, ha egy olyan királyi személyről van szó, mint Katalin, aki általában tökéletes mosolyáról ismert, amelyet hosszú időn keresztül képes úgy megtartani, hogy ne tűnjön feszültnek vagy hiteltelennek

– mondta Judi James az Expressnek.

Ez is érdekelhet: Harry herceg állítása szerint Vilmos és Katalin esküvője tele volt hazugságokkal

James ezután megemlítette, hogy Vilmos édesanyja, Diána teljesen más személyiség volt, ugyanis ő gyakran kimutatta az érzelmeit a nyilvánosság előtt. Katalin a szakértő szerint egy „ügyes maszkmester".

Kivéve ezt az alkalmat még 2017-ben, Vilmos és Katalin varsói látogatásán. Katalin mosolytalan arckifejezése megdöbbentőnek tűnt, és ez nem csak egy villanás volt

– állította James.

2017 júliusában Varsóban, a királynő születésnapi kerti partiján az Orangerie-ban, a hercegnét egész nap nagyon boldogtalannak látták, és Vilmos látszólag próbálta enyhíteni a feszültséget.

Több olyan fotó is készült az alkalomról, amelyeken Katalin boldogtalannak tűnik, sőt, néhány hegyes pillantást is vetett Vilmosra, miközben ő megpróbált semleges maradni, egy halvány, udvarias, összezárt ajkú mosollyal, amin látszott, hogy sajnálkozik vagy kínosan viselkedik. Katalin szemei fáradtnak tűntek, sötét foltok voltak alatta, és egy ponton úgy tűnt, hogy lefelé néz, miközben a szája belsejét harapdálta, mintha visszatartaná az érzelmeit

– mondta James.

A szakértő szerint a királyi rajongók arra a következtetésre jutottak, hogy Katalin dühösnek tűnt a férjére, de a hercegné a pár órával később készült fotókon már sokkal oldottabb volt.

Forrás: Marie Claire

Kép: Getty Images