Vilmos herceg

Vilmos szűkszavú reakciója Harry szülinapjára mindenkit meglepett

Vilmos herceg jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik az ENSZ Közgyűlésén és az Earthshot Prize innovációs csúcstalálkozón.


A walesi herceg már beszélt az ország „optimizmusáról és leleményességéről", és a hírek szerint 2014 óta először repült New Yorkba kereskedelmi járaton. Bár Harry herceg jelenleg feleségével, Meghan Markle-lel és két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel él az államokban, Vilmos állítólag nem tervez időt tölteni a sussexi herceggel és családjával.

Harry és Meghan nemrég Németországban jártak az Invictus Games keretében, amelyet Harry hozott létre a sebesült, sérült és beteg katonák sporteseményeként. Azt nem tudjuk, hogy a pár mikor tér haza, és hogy lesz-e átfedés Vilmossal.

Harry múlt pénteken ünnepelte 39. születésnapját, a királyi család pedig nem köszöntötte fel nyilvános üzenetben a közösségi médiában, ahogy azt a korábbi években tették.

Vilmos, Katalin, Harry \u00e9s Meghan

Fotó: Getty Images

A palota hallgatása után újra felbukkantak Vilmos ezzel kapcsolatos szűkszavú megjegyzései, melyek meglepték a királyi rajongókat. Vilmost és Harryt egyébként utoljára 2022 szeptemberében látták együtt, nagymamájuk, II. Erzsébet királynő halála után, amikor feleségeikkel együtt sétáltak Windsorban.

Néhány nappal később Vilmos Sandringhamben találkozott a tömeggel, amikor az egyik közönségtag megemlítette, hogy ez egyben Harry születésnapja is.

Ma van a születésnapja − teljesen igaza van

− válaszolt Vilmos.

Majd amikor a jókívánságtevő megkérdezte, hogy a herceg elfelejtette-e, csak annyit tett hozzá:

Nem, nem felejtettem el.

A BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond szerint az elhidegült testvérek számára „nincs visszaút". A nő a Fabulous magazinnak így nyilatkozott:

Vilmos olyan mélyen megbántódott, hogy valószínűleg a legtöbbször egyszerűen kizárja Harry-t a fejéből. Továbblépett az életével, és azt hiszem, Harry is.


Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images