Vilmos herceg és Harry herceg  érkezik az édesanyjukról, Diana walesi hercegnéről megrendelt szobor leleplezésére a Kensington-palota kertjébe 2021. július 1-jén Londonban

Vilmosnak esze ágában sincs kibékülni Harryvel – ez áll a háttérben

Harry ugyan nyitott lenne egy Vilmossal való találkozásra, azonban a trónörökös a hírek szerint hallani sem akar a dologról.


Nemrégiben mi is beszámoltunk arról a hírről, hogy egyes források szerint Harry és Károly szeptemberben végre összehoznának egy találkozót.

Harry szeptember elején ugyanis Németországban fog tartózkodni az Invictus Games-en, és egyes értesülések szerint a hazafelé tartó úton megáll majd az Egyesült Királyságban is.

Ez is érdekelhet: Közelebb hozta Károlyt és Vilmost Harry herceg kiválása a királyi családból

Egy másik bennfentes azonban kételkedik az információ hitelességében, és abban is biztos, hogy Vilmos semmiképp se akar találkozni az öccsével.

Teljesen elárulva érzi magát amiatt, amit Harry írt róla a könyvben, és amit a Netflixen mondott róla. Nagyon közel álltak egymáshoz, amikor felnőttek, így ez nagyon fájdalmas volt Vilmosnak. De végső soron mit tehetne? Csak nézd meg Tartalékot. Ez szó szerint Vilmos legrosszabb rémálma. Ez a magánéletének teljes megsértése. Ráadásul Harry kritizálta Katalint és azt, ahogyan a gyerekeit neveli. Ez nagyon, nagyon szomorú. Szerintem teljesen érthető, hogy Vilmos most még mindig fel van háborodva amiatt, amit a bátyja tett

– mondta a forrás, Vilmos herceg barátja a The Daily Beastnek.

A feszültség megléte egyébként a legkevésbé sem meglepő, hiszen Harry a könyvében „archnemezisének" nevezi Vilmost, és részletezi az évek során kialakult, problémákkal terhelt kapcsolatukat.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images / Yui Mok - WPA Pool