Vilmos herceg

Vilmos különleges kapcsolatot ápol ezzel a nem mindennapi királyi családtaggal

A királyi család nehéz időszakon megy keresztül: Károly király és Katalin hercegné is megerősítette a hírt, miszerint a rák nem közölt formáját diagnosztizálták náluk.


Mind Károly király, mind Katalin hercegné nyilvánosságra hozta a betegségükről szóló hírt, „abban a reményben, hogy ez segítheti a közvélemény megértését mindazok számára világszerte, akiket a rák érint", azt üzenve, hogy „nem vagytok egyedül".

Hihetetlenül nehéz hónapok voltak ezek az egész családunk számára

− magyarázta a walesi hercegné videóüzenetében, időt, teret és a magánéletük tiszteletben tartását kérve.

Miközben mindkét magas rangú királyi családtag kénytelen volt ideiglenesen visszavonulni a szolgálatból, hogy a gyógyulásukra koncentrálhassanak − amit a szakértők az utóbbi évek „legnagyobb királyi válságának" neveznek −, addig Vilmos hercegnek trónörökösként helyt kell állnia.

Vilmos \u00e9s Katalin

Fotó: Shutterstock

A világ súlya Vilmos vállán van

− magyarázta Robert Jobson királyi szakértő a HELLO! című lapnak a hónap elején. És ahogy a nyomás egyre nagyobb a leendő királyon, amikor a felesége és az apja is beteg, a támogatói hálózata állítólag egyre szűkebb.

Unokatestvérével, Peter Phillipsszel állítólag nagyon különleges a walesi herceg kapcsolata, a szakértők szerint ő a trónörökös „hangadója".

Peter nagy segítség lesz Vilmosnak − mind unokatestvérként, mind pedig olyan emberként, aki egész életében ott volt, és érti az intézményt. Pragmatikusan, józan ésszel közelíti meg a dolgokat, és megbízható hangadója lehet a leendő királynak

− magyarázta a HELLO! királyi szerkesztője, Emily Nash.

Majd így folytatta:

A család többi tagjához hasonlóan biztos vagyok benne, hogy Peter is támogatásáról biztosítja Vilmost és Katalint, miközben kezelik őket.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock