Vilmos és Katalin

Így gondoskodik Vilmos herceg Katalinról miután hazaengedték

Katalin hercegnét tegnapelőtt engedték ki a kórházból, miután január 17-én egy meg nem határozott betegség miatt hasi műtéten esett át. A rangidős királyi családtag így legalább húsvétig távol marad a nyilvános feladatoktól.


Vilmos herceg természetesen ott áll mellette és imádnivaló módon gondoskodik Katalinról, most, hogy kikerült a kórházból.

A walesi hercegnét hazaengedték a londoni klinikáról, miután közel két hetet töltött a hasi műtét utáni lábadozással. A rajongók kicsit sokkolódtak, miután a Kensington-palota január 17-én bejelentette, hogy kórházba került, és sikeres műtéten esett át. Legalább húsvétig távol maradt a nyilvános királyi feladatoktól, és addig a windsori Adelaide Cottage-ban lábadozik.

Ott közelebb lehet majd három gyermekéhez és Vilmoshoz, aki szintén szüneteltette nyilvános elfoglaltságait, amíg ő kórházban volt. Így, hogy már otthon van a herceg mindent meg fog tenni, hogy segítsen feleségének.

A korábbi királyi komornyik, Grant Harrold leírta, hogy Kate távolléte „űrt" hagyott a család otthonában, és a gyerekek nagyon örültek, hogy visszakapták. Vilmosról pedig azt mondta:

Ő egy nagyon gondoskodó, nagyon szeretetteljes személyiség, ezt sokszor észrevettem, amikor annak idején mindkettőjükkel együtt töltöttem időt. Nincs kétségem afelől, hogy ez nem változott volna, Vilmos mindent megtesz azért, hogy gyorsan felépüljön.

Hozzátette, hogy szerinte már nagyon szeretnének visszatérni a normális kerékvágásba, és főként Vilmos lesz az, aki ápolni fogja Katalint addig, és segíteni fog neki, hogy újra talpra álljon.

Vilmos \u00e9s Katalin

Fotó: Getty Images

A Kensington-palota tegnapi közleménye szerint:

A walesi hercegnő hazatért Windsorba, hogy folytassa a műtét utáni felépülését. Jól halad a gyógyulással. A hercegi pár szeretne hatalmas köszönetet mondani a The London Clinic teljes csapatának, különösen az odaadó ápolószemélyzetnek az ellátásért. A walesi család továbbra is hálás a világ minden tájáról érkező jókívánságokért.

Királyi források szerint Katalin visszatérése a hivatalos feladatokhoz „az orvosi tanácsadástól függ". A Kensington-palota korábban közölte, hogy a leendő királyné minden elfoglaltságát lemondta húsvétig, ahogy Vilmos herceg is lemondta a megbízatásokat és a nyilvános szerepléseket.

Sajnos nem Kataliné volt az egyetlen sokkoló hír a hetekben a királyi család kapcsán. Alig néhány órával azután, hogy a Kensington-palota bejelentette, hogy műtéten esett át, a Buckingham-palota közölte, hogy Károly király is átesik egy korrekciós beavatkozáson megnagyobbodott prosztatája miatt. Majd ezt követően kiderült, hogy Sarah Fergusonnál rosszindulatú melanóma diagnózist fedeztek fel. A hírt még nehezebbé tette, hogy mindössze hat hónappal a mellrákkal vívott csatája után érkezett.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Getty Images