György, Katalin, Lajos, Sarolta, vilmos

Katalin és Vilmos egy másik ősöreg szabályt is felrúgott a királynő engedélyével

A walesi hercegi pár, Vilmos herceg és Katalin hercegné gyakran cselekszik a királyi szabálykönyv ellenében.


A királyi pár a 2011-es esküvőjük óta a saját útját járja. Katalin már akkor felrúgott egy 350 éves hagyományt azzal, hogy félig le volt engedve a haja, Vilmos pedig azzal, hogy maga állította össze a vendégek listáját.

Az évek során ez a hozzáállás három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nevelésére is kiterjedt – írja a Marie Claire. Vilmos és Katalin megbeszélték, hogyan fegyelmezik a kicsiket, ahogy azt is, hogy szeretnék, ha a fiatal királyi családtagok minél normálisabb nevelést kapnának.

Most egy új jelentés azt állítja, hogy Vilmos és Katalin engedélyt kapott a néhai királynőtől arra, hogy a családjukat a királyi feladatok elé helyezzék.

Katalin, Sarolta \u00e9s Gy\u00f6rgy Wimbeldonban

Fotó: Karwai Tang/WireImage

Walesék az elmúlt tizenkét hónapban lassan elkezdtek több nyilvános szerepet adni Györgynek, Saroltának és Lajosnak a királyi megbízatásokon. Károly király idei koronázása során a szülők tisztában voltak azzal, hogy Györgyre − aki page boyként a középpontban volt az eseményen − , nyomás nehezedik a ceremónia alatt, de úgy gondolták, hogy készen áll arra, hogy szerepet vállaljon.

Egy forrás a kiadványnak elmondta, hogy az, hogy most többet láthatjuk a gyerekeket, annak köszönhető, hogy a pár korábban „tudatosan törekedett arra", hogy a nevelésükkel elérjék a normalitás érzését, és a király és a néhai királynő engedélyével a családjukat helyezték előtérbe.

A királyi családoknak a generációk során nem volt lehetőségük arra, hogy ezeket az alapokat rendbe hozzák, de nekik végre van. Ahogy egy forrás mondta Katalinról:

Mivel más háttérrel érkezett, értékeli a családi idő fontosságát. Ő nem abban az arisztokrata környezetben nevelkedett, ahol minden nap rövid ideig látod a gyerekeket.

Nyitókép: Chris Jackson/Getty Images