György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő

Vilmosék egy kicsit sem hétköznapi magániskolába iratták be gyerekeiket

Hónapokig tartó pletykák után végre megerősítést nyert a hír: Vilmos herceg és családja Windsorba költöznek, a gyerekeket pedig egy igencsak különleges iskolába iratták be.


Cambridge-ék a királynő otthonához, a windsori kastélyhoz közeli, viszonylag szerényebb Adelaide Cottage-ot fogják elfoglalni, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg pedig a Lambrook iskolába fognak járni, amely mindössze 15 perces autóútra van a kastélytól.

A több ezer fontos éves tandíjjal talán nem meglepő, hogy a Lambrook rengeteg menő szolgáltatással rendelkezik, beleértve az érintetlen tereket és a rengeteg tevékenységet, amelyek közül választhatunk.

De egy különleges funkció biztosan elnyeri a legmenőbb sulinak járó díjat: az iskola egy nyúlcsoportot tart, amelyet a diákok szabadidejükben megsimogathatnak, ahogy arról a Hello! is beszámolt. Az iskola területén méhek, csirkék és disznók is vannak.

A különböző állatok közelsége azonban messze nem az egyetlen előny, amit a királyi gyerekek kiélvezhetnek a Lambrookban töltött idejük alatt.

Ott ugyanis 52 hektárnyi terület használhatnak, ahol szabadon kószálhatnak, valamint sok-sok egyéb létesítmény mellett egy uszoda, egy golfpálya, egy táncstúdió és egy előadóművészeti stúdió is a rendelkezésükre áll.

A szigorú tanterv mellett (ötödik évfolyamtól kötelező a latin) a kis Cambridge-ek olyan változatos készségeket is elsajátíthatnak, mint a méhészkedés, a krikett és a főzés.

Természetesen a királyi gyerekektől nem idegen a konyhai finomságok készítése: a múltban sok időt töltöttek sütéssel édesanyjukkal, Katalinnal. Emellett egy nagyon sportos családról van szó, és élénk érdeklődést mutatnak a tenisz, a foci, a rögbi, a balett és még sok más iránt. Ebben bizonyára a szüleikre hasonlítanak, hiszen Vilmos például rendszeresen pólózik, Katalin pedig imádja a teniszt.

Nemrég azt is megtudtuk, hogy Sarolta imád rajzolni, ezt a művészi hajlamot talán szintén Katalintól örökölte, aki művészettörténetet tanult, és szenvedélye a fotózás.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Marie Claire UK