Az Így jártam anyátokkal szereplői

Pofátlan tiszteletlenségéért gyalázzák a népszerű sorozatsztárt

A világhírű színész több mint tíz évvel ezelőtt tartott egy Halloween-i bulit, ahol egy illetlen tréfát űzött a néhai énekesnőből, Amy Winehouse-ból. A tettét azóta már többször megbánta, viszont az internet népe nem felejt, így bizonyos rendszerességgel ismét témába kerül.


A műfajt meghatározó jazzénekesnő 2011. július 23-án hunyt el. Néhány hónappal később Neil Patrick Harris — Az Így jártam anyátokkal egyik főszereplője — és férje egy nagyszabású Halloween-i bulit tartottak, melyen nem jól mérték fel a díszlet tiszteletlenségét. A büféasztalra egy hátborzongató műhulla volt felhelyezve, melynek cigaretta lógott a szájából, a rajta szereplő felirat pedig csak tetőzte a helyzet súlyosságát:

„Amy Winehouse holtteste."

A kép és a hozzá kapcsolódó történet a múlt héten bukkant fel újra az interneten, miután Ashley Reese író Twitteren tett közzé egy posztot, miszerint számára hihetetlen az a tény, hogy rengeteg 25 év feletti felnőtt — akik egyébként aktívak az online világban — még nem is hallott erről az ügyről. A követői ezek után szintén elmondták véleményüket, akik közül legtöbben hasonlóan zavarónak és kegyetlennek írták le az esetet.

A képet egyébként elsőnek a Modern család című sorozat sztárjának — Jesse Tyler Fergusonnak — a férje tette közzé, majd azonnal törölte. A korábbi években Reese többször is felhozta a témát, viszont még egyszer sem tudta válaszra vagy bármilyen reakcióra bírni a tettért felelős színészt. Egészen mostanáig.

A Variety cikkében így nyilatkozott az népszerű sorozat színésze:

„Nemrég került elő újra egy fotó egy 11 évvel ezelőtti, Halloween-témájú partiról, amelyet a férjemmel rendeztünk. Amy Winehouse egy egyszeri tehetség volt, és sajnálom, ha ez a kép bármilyen fájdalmat okozott.”

Nyitókép: Shutterstock