Arucas-templom, Gran Canaria, Spanyolország

Új spanyol úti célra juthatunk el a Wizz Airrel Budapestről

Október 22-től a spanyol Gran Canaria szigetére indul közvetlen járat.

Gran Canaria („Nagy Kanári-sziget”) lenyűgöző természeti sajátosságai miatt ideális úti cél, mely kultúrtörténeti látványosságokban, szórakozási lehetőségekben és gasztronómiai élményekben is számos lehetőséget nyújt, írja a Roadster a Wizz Air közleménye alapján.

A Wizz Air folyamatosan törekszik útvonal-hálózatának bővítésére, idén is számos új, közvetlen járatot indított, 2024 nyarán már Brüsszel fő repülőterére (Zaventem), Brassóba, Bukarestbe, Jerevánba, Stuttgartba és Valenciába is repülhetünk a légitársasággal.

A Wizz Air az idei új útvonalak bevezetése mellett idén júniusban két újabb modern Airbus A321neo repülőgépet állított üzembe a budapesti bázisán, így már 16 repülőgéppel szolgálja ki a magyar utasokat a fővárosból.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Wizz Air kínálata egy újabb üdülőjárattal bővül, amely az őszi időszaktól kezdődően repíti el az utazni vágyókat a napsütötte Kanári-szigetekre. Hogy már a nyolcadik járatunkat indítjuk el Budapestről Spanyolországba, jelzi, mennyire népszerű az ország az utasaink körében. A Wizz Air idén nagyfokú bővítést hajtott végre, több útvonalon megnövelte járatai számát, valamint Gran Canariával együtt már hét új útvonalat vezetett be Magyarországról. Célunk továbbra sem változott: minél több izgalmas úti célt kínálni utasaink számára megfizethető áron”

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Nyitókép: Shutterstock