Challengers: Mit lehet tudni Zendaya új filmjéről?

Challengers: Mit lehet tudni Zendaya új filmjéről?

Zendaya közelgő filmjét a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino készíti, így sokan máris garantáltnak veszik a kasszasikert. Tegnap pedig megjelent az első előzetes is.


Miről szól a Challengers? A film főszereplője az Eufória és a Pókember színésznője, Zendaya lesz, aki a fiktív teniszcsodagyerek Tashi Duncant alakítja, és aki egyszerre csavarja el két sportolótársának, a Josh O'Connor által alakított Patricknek és Mike Faist karakterének, Art Donaldsonnak fejét. Felnőttként utóbbinak edzője, valamint felesége is lesz, miután saját karrierjét egy súlyos sérülés kettétöri. A dolgok pedig ott kezdenek igazán izgalmassá válni, mikor a Challengers tornán egymással kerül szembe a két régi barát, Patrick és Art.

A Challengers kizárólag a mozikban lesz látható, és nincs meghatározott időpont, hogy mikor lesz elérhető a streamingplatformokon. Ennek ellenére a filmet az MGM forgalmazza, amely az Amazon tulajdonában áll, így valószínűleg a film Prime Videon lesz elérhető, hasonlóan az MGM más közelmúltbeli kiadványaihoz, például a Creed III-hoz.

A film 2023. szeptember 14-én érkezik a magyar mozikba.

A sportág két leghíresebb sportolójáról 2021-ben készítettek filmet. A Serena és Venus Williamsről szóló Reinaldo Marcus Green alkotásban, a Richard királyban nyújtott alakításáért Will Smith Oscar-díjat is kapott. A mozi és teniszrajongók számára pedig a közelgő, romantikus vígjáték, a Challengers is éppúgy érdekes lehet.

(Elle)