Zendaya

Zendaya őszintén beszélt a Challengers-film szexjeleneteiről

Zendaya legújabb szerepe az április 26-án megjelenő Challengers című teniszalapú dráma/románcban van, amelyben Josh O'Connor és Mike Faist oldalán játszik.


A film meglehetősen szexi, így a szereplők végig kaptak némi támogatást az erotikusabb jelenetek forgatásakor – maga Zendaya is megerősítette, hogy ez mennyire fontos volt.

Volt egy intimitás-koordinátorunk, ami fantasztikus és nagyon hasznos volt, mert fontos volt, hogy biztonságban érezzük magunkat

− mondta a színésznő egy római promóciós állomáson.

Majd hozzátette:

Sokat beszélgettünk a kollégáimmal, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy jól érezzük magunkat. Együtt teniszeztünk, együtt jártunk szórakozni, együtt próbáltunk. Így össze tudtunk kötődni és jól éreztük magunkat egymással.

Az intimitás-koordinátorok viszonylag új fejleménynek számítanak a filmforgatásokon, és olyan elismert színészek dicsérik a kezdeményezést, mint például Emma Thompson. Kate Winslet még azt is mondta, hogy szívesen látott volna intimitás-koordinátorokat a forgatásokon már karrierje kezdetekor is.

Ami a Challengers-t illeti, ez Luca Guadagnino rendező legújabb filmje, aki a Szólíts a neveden és a Csontok meg minden című filmekből ismert, amelyekben Z barátja és kollégája, Timothée Chalamet is játszik.

A promóciós turné Sydney-től Párizson át Rómáig vitte a stábot, Zendaya pedig végig lenyűgöző, tenisz alapú ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt.

Rómában például a sztár egy teniszruha ihlette lamellás ruhát párosított teniszlabdákkal díszített magas sarkú cipővel.

Zendaya végig ragaszkodott a zöld-témához, feltehetően a teniszlabdák és a teniszpályák színe miatt. Párizsban egy lenyűgöző, zöld-fehér kockás minikabát-ruhát választott.

Sydneyben pedig egy csillogó zöld ruhába bújt, amelyen egy teniszező ember látható.

Zendaya nemcsak a divat királynője (ebben a küldetésében legendás stylistja, Law Roach is segít neki), hanem a témához illő öltözködés királynője is, bármilyen filmet is népszerűsít − ezt bizonyították a Pókemberhez készített pók ihlette ruhakollekciói és a Dűne című filmhez készített űrbéli ruhái is.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Profimedia