Zendaya

Zendaya legújabb vörös szőnyeges megjelenése új sminktrendet teremthet

Zendaya a Dűne: Második rész premierjén és a hozzá kapcsolódó fotózáson vett részt nemrég. Valószínűleg egyetlen olvasót sem fog meglepni, ha megtudja, hogy lélegzetelállító futurisztikus megjelenésben bukkant fel a nyilvánosság előtt.


Úgy tűnik, mostanában szereti a crop topokat − a hasizmai több mexikói és franciaországi eseményen is feltűntek. És ahogyan a felsők a felsőteste felét, úgy a legutóbbi szemsminkje is az arcának felét takarta el.

A Dűne szereplői a film párizsi premierjén vettek részt a Le Grand Rexben február 12-én, ahol Zendaya egyértelműen kiemelkedett Louis Vuitton fémes aranyszínű ruhakölteményében. Hátrasimított haját elrejtette a drámai, magas gallérú, kivágott felső, de jól látszott, hogy formás babahajak és nedvesnek tűnő tincsek keretezik az arcát.

És ezen az arcon − vagyis az arca nagy részén − a leglenyűgözőbb naplementés szemhéjpúdert viselte. Rézvörös narancssárga szín borította a felső szemhéját, amely a halántékáig húzódott, és az arccsontja alatt és az alsó szempillasoron körbefonódott.


Ezt egy gyönyörű arany színű kiemelés egészítette ki az arca magas pontjain, és az arany a szemhéján és a szeme belső sarkaiban is megjelent. Az árnyalatokat úgy keverték össze, hogy meleg, csillogó ombré hatást érjenek el.

A művészi szemsminket bordó ceruzával fejezte be a vízvonalán és elegánsan tüskés szempillákkal. Ez a legpraktikusabb, hétköznapi sminkötlet? Nem, de kár lenne évezredeket várni, hogy kipróbálhassuk.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia