Zendaya

Zendaya drámai fekete ruhája és karakteres frufruja téged is levesz a lábadról

Zendayának most volt az első igazán nagy nyilvános fellépése idén, és egyből mindenkit emlékeztetett arra, hogy mekkora divatikon.


A színésznő részt vett a Schiaparelli haute couture bemutatóján Párizsban, a divatház hosszú, fekete ruhájában, amelyhez drámai fekete uszályt csatoltak. Az alkalomra tompa frufrut vágatott hosszú, sima hajához. Mint mindig, most is pontosan tudta, hogyan pózoljon, hogy minden szem rá szegeződjön.

Zendaya

Fotó: Getty Images

Zendaya 2021-ben az InStyle-nak beszélt arról, hogyan viszonyul a nagy nyilvános megjelenésekhez:

Úgy gondolok a vörös szőnyegekre, mint amelyeknek saját karakterük és narratívájuk van. Minden megjelenéshez felépítünk egy kis történetet. Ez olyan, mintha a színészi karrierem meghosszabbítása lenne egy furcsa módon − csak feldobod ezt a parókát, vagy bármi is legyen az. A ruhák néha nagyon érzelmesek, így megtestesíthetem ezeket a különböző arcokat − talán saját magamról van szó, vagy talán alteregók. De a ruhákon keresztül találkozhatok ezekkel a különböző nőkkel.
Zendaya

Fotó: Getty Images


Megosztotta az eddigi kedvenc vörös szőnyeges megjelenéseit is.

Jeanne d'Arc a 2018-as Met-gálán, és a rózsaszín Tom Ford-mellény a 2020-as Critics Choice Awards-on a kedvenceim voltak. Semmi sem tudott bántani − olyan voltam, mint egy harcos. Ó, és a Moschino pillangós ruhája a legnagyobb showman ausztrál premierjén 2017-ben

− mondta.

Zendaya

Fotó: Getty Images


Szeptemberben az ELLE-nek beszélt arról, hogy úgy érzi, a kockázatos időszakba lépett mind öltözködésében, mind színészi karrierjében.

A karakterem szempontjából olyan dolgokat akarok találni, amik nyomást gyakorolnak rám. Öregszem, nem játszhatok életem végéig tinédzsert

− fejtette ki.


Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images