Érdemes egy pillantást vetni az exkluzív Fendi X Tiffany & Co. bagett-táskára​

Amennyiben nem tudsz betelni a kis elegáns bagett-táskákkal, akkor érdemes egy pillantást vetned a Fendi legújabb kollaborációjára. Az olasz divatház ezúttal a Tiffany & Co. ékszerekkel foglalkozó vállalattal dolgozott együtt ezen a különleges, csillogó darabon.

A két márka együttműködéséből egy ezüstszínű táska született, melyen vésett virágok szerepelnek mintaként. A liliomok és rózsák az Olaszországban és New Yorkban lévő virágokra utalnak. Az ezüstös külső egy hagyományos ezüstműves technikával készült, a tervezők pedig a virágmotívumok köré építették ezt a csillogó felületet.

A kis kézitáska csupán egy kicsivel több mint 2 kilót nyom, így a divatos karlendítések nem lesznek megterhelőbbek tőle. A Tiffany Makers egy csoportjának több hónapig tartott, mire elő tudtak állni a táska terveivel. Munkájukat szerencsére siker koronázta. Ezt nem nehéz megállapítani, hiszen elég csak ránézni a végeredményre.

A táskakollekción belül az egyedi tervezés mellett a Tiffany más bagett-táskáit is kiadtak, köztük a sima és a csillogó Croco-bőrből készülteket is. Ezeket elsősorban gyémántokkal és selyemszatén anyaggal egészítették ki.

A termékek a Fendi üzleteiben, illetve a márka weboldalán is megvásárolhatók. Az áraik mérettől — medium, nano és pico — függően változnak.

Szeretnéd tudni, hogy milyen kézitáskákat lesz érdemes beszerezni a következő szezonra? Egy korábbi cikkünkben összefoglaltuk, milyen trendek uralkodnakmajd ezen a területen 2023-ban.

Nyitókép: Shutterstock