tiffany parfum szaritott novenyek

Rózsaarannyal újít a Tiffany & Co. parfümje

A márka rózsaarany ékszereit idézi az új parfüm, a Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum. Az új parfüm az ékszerház optimista életszemléletét tükrözi energikus, ragyogó illatkompozíciójával.


Bár a Tiffany & Co elsősorban ékszerekben utazik, a luxusmárka egy ideje a parfümpiacra is beszállt. Természetesen a parfümöknél is támaszkodnak az ékszerkészítés hagyományaira: az üveg formáját a drágakövek metszésének hagyományos formája ihlette, finom rózsaszínű árnyalatát pedig a Tiffany rózsaarany ékszereitől kölcsönözték, az üveg oldalán gravírozás is helyet kapott, a nyakát pedig az elmaradhatatlan Tiffany Blue türkize díszíti.

Fotó: Primőr Kozmetikai Kft.


A Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum Jerome Epinette mesterparfümőr nevéhez fűződik. Ragyogó és játékos fejjeggyel indít, melynek meghatározó összetevői a feketeribizli, a rózsabors és a licsi. A szívjegy ékessége a különleges japán hibrid, a kék rózsa akkord, amely a Tiffany márka egyik jellegzetes színárnyalatát idézi meg, és egyben gondoskodik a parfüm finom illatáról. Az alapjegyeknél a pézsmával és írisszel elegyített pézsmamályva (ambrette) magok puha melegséget kölcsönöznek az illatnak.