3 szuper egyszerű és látványos húsvéti dekor ötlet

Húsvéti desszertek és dekoráció az asztalon
Sokan megijednek, ha ünnepi dekorációról beszélünk, mert valami extra nagyra és nehézre gondolnak. Pedig pár tojással és virággal egyszerűen feldobhatjuk otthonunkat húsvétra. Íme 3 egyszerű, de nagyszerű dekorációs ötlet húsvétra!


Húsvéti tojás gyertyák

Ha jó a kézügyességed, és szeretsz otthon bíbelődni apró dekorokkal, akkor ez a dísz ötlet tökéletes lehet a számodra. Csupán annyi a dolgod, hogy a kibelezett tojáshéjába viaszt és egy kanócot önts, és már meg is van a tojás gyertyád. A tojás tartó dobozát megtarthatod és extrán díszítheted apró virágokkal, vagy akár le is festheted azt.

Virággal töltött metál tojás

A következő dekorációs ötlet akkor jó, ha nem szeretnél a gyertyával foglalkozni, de szívesen készítenél tojásos dekort. Egy metálos festékkel, vagy bármilyen számodra tetszővel kend le a tojáshéját, az üres belsejébe pedig ültess apró, tavaszi virágokat. A vendégek is imádni fogják.

Egy vödörnyi tulipán

Mi sem szebb a tavaszban és a húsvétban, mint a gyönyörű virágok. Főként a tulipán, ami ekkor éli szezonját. Egy régi vödröt fess le egy számodra tetszőleges színnel és töltsd meg annyi virággal, amennyivel csak bírod. Ennél tavasziasabb és húsvétibb dekort elképzelni sem tudunk.

Nyitókép: Shutterstock