Meghan Markle még színésznőként ilyen aranyos ajándékot vett jövőbeli lányának

Meghan Markle

Fotó: Getty

Meghan Markle színésznőként szerzett hírnevet még Harry herceggel való megismerkedése előtt. Akkor is számos interjút adott magazinoknak, melyek közül az egyik most megosztotta a régi beszélgetést. Mint kiderült, abban az időben Markle vett egy ajándékot, amit már akkor jövőbeli lányának szánt.

Kétségünk se lehet afelől, hogy Meghan Markle és Harry herceg még a lemondásuk után is folyamatosan címlapokon vannak. Persze nem ok nélkül. A folyamatos interjúik, a hercegné beszélgetőműsora, illetve a tavaly megjelent Netflix-sorozatuk és a herceg új memoárja után mindenki csak róluk tud beszélni.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy már jóval a megismerkedésük előtt is mindkettőjüknek nagy hírneve volt. Harry a néhai Diána hercegné és Károly király második fiaként a figyelem középpontjában nőtt fel, Markle pedig a Briliáns elmék című sorozatban betöltött szerepével tűnt ki a színész világban.

Abban az időben — 2015 — Markle adott egy interjút a HELLO! című lapnak, melyben így nyilatkozott:

„Mindig is áhítottam a Cartier French Tank órát. Amikor megtudtam, hogy felvették a Briliáns elmék harmadik évadát — ami akkoriban nagy mérföldkőnek tűnt —, elpazaroltam a pénzt, és megvettem a kéttónusú változatot.

A hátuljára gravíroztattam, hogy »M.M.-nek M.M.-től«, és azt tervezem, hogy egy nap a lányomnak adom majd. Ez az, ami különlegessé teszi a darabokat, a hozzájuk fűződő kapcsolat".

Akkor a hercegné még nem tudhatta, hogy a jövőben az Egyesült Királyság egyik királyi leszármazottjával találkozik majd. Pár évvel később pedig már két közös gyermekük van, akik közül a fiatalabb a királynő és Diána után lett elnevezve. Lilibet Diana hercegnő még csak 1 éves, de a jövőben biztos örülni fog majd anyja eltervezett ajándékának.

Markle ezzel a vásárlásával és elhatározásával tudtán kívül férje néhai édesanyja előtt is tisztelgett. Tudni illik, Károly király első feleségének is volt egy ilyen órája, amit apjától, John Spencertől kapott. A hercegné halála után végül Vilmos herceg örökölte meg az ékszert.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire