5 nyáron megjelenő Netflix-film, amit nem érdemes kihagyni!

Gal Gadot.

Netflix

A nyár elsősorban a pihenésről és a strandolásról szokott szólni, azonban a jó mozikat a nagy melegben sem szabad elhanyagolni. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt olyan nyáron megjelenő Netflix-filmet mutatunk be, amit nem érdemes kihagyni!

The Perfect Find

Netflix

Megjelenési dátum: 2023. június 23.

Gabrielle Union és Keith Powers egyesítik erejüket Numa Perrier romantikus filmjében.

A mozi történetének középpontjában Jenna áll, akinek divatszakmai karrierjének újraindulása egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően akadályba ütközik, amikor beleszeret sármos és fiatal munkatársába, aki történetesen a főnöke fia.

Wham!

Wham - Wake Me Up Before You Go Go (Official Video) Follow on Spotify - http://smarturl.it/Wham_Spotify Listen on Apple Music ...

Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go (Official Video)

Megjelenési dátum: 2023. július 5.

Ez a dokumentumfilm izgalmas betekintést nyújt George Michael és Andrew Ridgeley karrierjébe. A filmben végignézhetjük, miként lettek középiskolai haverokból a bolygó legnagyobb sztárjai, akik 1982 és 1986 között világszerte stadionokat töltöttek meg a Wham! tagjaiként.

A doksi emellett azt is bemutatja, milyen hatást gyakoroltak rajongóikra az olyan ikonikus dalaik, mint a Club Tropicana, a Wake Me Up Before You Go Go és a Freedom.

Ez is érdekelhet: Mégis mennyire élethű a Netflix új sikersorozata, az Éjjeli ügynök? A szerző válaszol!

The Out-Laws

Netflix

Megjelenési dátum: 2023. július 7.

Az akcióvígjátékok eléggé nagyot mennek mostanában, és az Adam Devine és Nina Dobrev főszereplésével készülő The Out-Laws is ehhez a műfajhoz tartozik.

A filmben Owen Browning bankigazgató éppen élete szerelmét, Parkert készül feleségül venni. Amikor azonban az esküvője hetében a hírhedt Szellembanditák kirabolják a bankot, a főhős vérszemet kap, mivel biztos benne, hogy a bűnözőcsoport feje, az apósa áll a dolog mögött.

They Cloned Tyrone

A series of eerie events thrusts an unlikely trio (John Boyega, Teyonah Parris and Jamie Foxx) onto the trail of a nefarious ...

They Cloned Tyrone | Official Teaser | Netflix

Megjelenési dátum: 2023. július 21.

Ebben az akcióthrillerben Teyonah Parris olyan nagyszerű színészekkel dolgozik együtt, mint John Boyega és Jamie Foxx.

A sztori szerint az előbb említett színészek egy furcsa triót formálnak meg, akik váratlanul egy nemzetközi összeesküvés kellős közepébe csöppennek bele.

Heart of Stone

Gal Gadot, Jamie Dornan, and Alia Bhatt invite you along for the ride on their new film Heart of Stone, the action spy thriller ...

Heart of Stone | First Look | Netflix

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 11.

Gal Gadot, a Wonder Woman színésznője az adrenalinfüggő Rachel Stone szerepében tűnik majd fel, aki történetesen a hírszerzés ügynöke, és ő az egyetlen ember, aki megállíthatja azt, hogy egy nagyhatalmú globális békefenntartó szervezet elveszítse a legértékesebb és legveszélyesebb eszközét.

A filmben Gadot mellett feltűnik még Jamie Dornan, Alia Bhatt és Sophie Okonedo is.

Forrás: Glamour UK

Kép: Netflix