Ezek voltak a 2023-as Oscar-gála legszebb és legmerészebb ruhái

Oscar-gála díjazott színészei egy képen

Március 13-án került sor a 95. Oscar-gála díjátadó ünnepségére, ahol az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagjainak szavazatai alapján az elmúlt egy év legkiemelkedőbb alkotásai és színészei kerültek díjazásra. A sztárok megjelenései pedig ismét káprázatos volt. Mutatjuk a legszebb és legmerészebb ruhákat a vörös szőnyegről!

Rihanna

Getty

A népszerű énekesnő, aki második terhességét a Super Bowl félidei műsorában leplezte le, egy a pocakjánál áttetsző, barna bőr ruhát viselt.

Michelle Yeoh

Getty

Yeoh egy fehér tüllből készült, rétegzett báli ruhában érkezett a 95. Oscar-gála pezsgőszőnyegre. A színésznő nyerte a legjobb női főszereplő kategóriában az Oscar-szobrot a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért.

Lady Gaga

Getty

A Csillag születik színésznője egy áttetsző, fekete fűzős, szatén báli ruhát választott az Oscar-díjátadóra. A vörös szőnyeges megjelenést vörös ajkakkal és gyémántkoszorúval egészítette ki.

Janelle Monáe

Getty

Monáe egy élénk narancssárga szoknyát viselt mélyen dekoltált fekete felsőrésszel. Az ékszerekre is nagy hangsúlyt fektetett.

Cara Delevingne

Getty

A szupermodell egy varázslatos vörös ruhában jelent meg az Oscar-gálán, színben hozzá passzoló magassarkú szandállal. A ruha egyik vállán egy nagy rózsaszerű dísz ékeskedett. Cara az ékszereket sem aprózta el, nyakát egy gyémánt nyakék díszítette.

Nicole Kidman

Getty

Kidman egy fekete flitteres, virágos részletekkel díszített, magasan kivágott ruhában érkezett a 95. Oscar-gála díjátadójára.

Eva Longoria

Getty

Longoria egy fehér, mélyen dekoltált, csillogó, káprázatos ruhában pózolt az Oscar-gála szőnyegén.

Kelly Ripa

Getty

Ripa egy fekete, átlátszó flitteres ruhát választott a 2023-as Oscar-gálára, ami hátul teljesen kivágott volt.

Nyitókép: Getty