​Szívek Szállodája: Ezek voltak Christopher legnagyobb hibái, mint apa

A szívek szállodája szereplője

Lehet, hogy Christopher remekül kapcsolódott Lorelaihoz a Szívek szállodájában, de apaként túl sok hibát követett el.

A csodálatos Mrs. Maisel 5. évadának forgatása kapcsán bejelentették, hogy a Szívek szállodájából ismerős arcok is feltűnnek majd. Azt még nem tudjuk, hogy David Sutcliffe (akit inkább Christopher Haydenként ismerünk a Szívek szállodájából) csatlakozik-e.

Christopher nem mindig volt szimpatikus karakter sem apaként, sem társként. Soha nem nőtt fel igazán a szülői feladatokhoz, Lorelai-jal ellentétben. Sorba vettük azokat a momentumokat a Screenrant cikke alapján, amikor különösen nagy baklövéseket követett el.

​1. Christopher 16 éves koráig nem is látta Roryt

www.youtube.com

Gilmore Girls - Season One - Christopher Returns

Christopher első feltűnésekor Lorelai döbbenten vette tudomásul, hogy Stars Hollowba látogat Roryhoz. Mint kiderült, 16 éven keresztül nem is akarta látni a lányát, nem tudta hol lakik, vagy hova jár iskolába. Lorelai mégis sokra tartotta Christophert, annak ellenére, hogy eltűnt a lánya életéből.

​2. Nem követte a lánya tanulmányait

www.youtube.com

Gilmore Girls - Rory’s Chilton Graduation Speech

Egyáltalán nem vette a fáradtságot, hogy megjelenjen Rory ballagásán, pedig Rory és Lorelai számára nagyon fontos pillanat volt ez. Helyette azok voltak ott, akik igazán szerették őt: Luke, Sookie és Gilmore-ék.

​3. Feleségül vette Lorelai-t anélkül, hogy figyelembe vette volna Roryt

www.youtube.com

'Remember when Lorelai told us she was married?'

Christopher Párizsban titokban feleségül vette Lorelai-t, abban a hitben, hogy Rory örülni fog, hogy a szülei végre összeházasodtak. Ha ismerte volna a lányát, tudta volna, hogy Roryt figyelmeztetni kellett volna, hogy az otthoni élete megváltozik. Több mint 18 évig csak anya és lánya éltek együtt, majd hirtelen az apja újra beköltözött, magával hozva a másik kapcsolatából született gyerekét.

​4. Eröltetetten próbálta bepótolni az elvesztegetett időt

www.instagram.com

Login • Instagram

Úgy tűnt, hogy Christopher soha nem tipródott a tettei következményeitől. Annak ellenére, hogy milyen rosszul bánt velük, Lorelai mindig "nagyszerű apának" nevezte, Gilmore-ék pedig helytálló embernek. Roryval igyekezett bepótolni az elvesztegetett időt, de az általa sulykolt nyomás, hogy több időt töltsenek együtt, inkább tűnt kétségbeesettnek, mint hitelesnek.

​5. Christopher elhagyta Lorelai-t és Rory-t

www.instagram.com

Login • Instagram

A 2. évadban Christopher és Lorelai úgy döntöttek, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, és Roryval végre egyszer családot alkotnak. Ekkor a lány még boldogan nézte, ahogy a szülei újra egymásba szeretnek. Majd Christopher ledobta a bombát: az ex, Sherry terhes, neki pedig ott kell lennie mellettük. Újra szakított hát Roryval és Lorelai-jal, hogy újrakezdje egy új családdal.

​6. Gigi nevelése árulkodód jel volt

Bár Christopher és Lorelai lelki társaknak tűntek, a dolgok megváltoztak közöttük, amikor Sherry terhes lett Christopherrel közös lányukkal, Gigivel. Majd Sherry lelépése után Christopher egyedülálló apaként folytatta, de nem volt semmilyen szabálya vagy iránymutatása Gigi számára, aki így teljesen elkanászodott.

​7. Rory-t használta fel, hogy Lorelai-hoz közelebb kerüljön

www.instagram.com

A sorozat előrehaladtával teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Rory-t arra használta fel, hogy Lorelaihoz jusson. Csak akkor látogatta Rory-t, amikor a lány Lorelai-jal élt; elment a Yale nyílt napjára, hogy bebizonyítsa Lorelai-nak milyen jó szülők együtt; és csak akkor ment Rory-hoz és Lorelai-hoz, amikor segítségre volt szüksége.

​8. Richard szívrohama után nem nézett be Roryhoz

www.youtube.com

Richard takes the lead in the recovery race

A 7. évadban Rory végignézte, ahogy a nagyapja szívrohamot kap az évfolyamtársai előtt. Szerencsére Richard később teljesen felépül. Ez idő alatt Lorelai és Christopher nem voltak jóban, Christopher mégis ránézhetett volna Rory-ra, hogy jól van-e, tekintve, hogy tudta, milyen közel álltak egymáshoz Richarddal.

​9. Luke volt minden, ami Christopher nem

Christopher sosem volt oda Luke Danesért, mert tudta, hogy Luke az a partner és apa, aki ő sosem volt: végignézte, ahogy Rory felnő, és részese volt az élete nagy eredményeinek. Christopher ezzel szemben hol megjelent, hol eltűnt az életéből. Amikor Luke Lorelai-jal randizott, Christopher ellenségessé vált, mert tudta, hogy soha nem érhet fel Luke-hoz.

Nyitókép: Getty