Dior üzlet kirakata az 56. Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon 2003. május 19-én a franciaországi Cannes-ban

Mese szép adventi kalendáriummal ünnepel idén is a Dior

Idén is Pietro Ruffo tervezte a naptárat, ami nem múlta alul a tavalyi végeredményt.

A 2022-es téli hangulatú, csillagképekkel díszített adventi kalendárium után az idei letisztultabb és még finomabb kinézetet kapott. A doboz a párizsi 30 Avenue Montaigne alatt álló híres Dior-butik ikonikus homlokzatát idézi meg.

Pietro Ruffo idén a Tuileriák kertjének szépségén keresztül hív minket különleges utazásra. A kalendáriumon többek között látható a kert nagy kapuja, nyolcszögletű medencéje és jellegzetes szobrai.

Ebben a párizsi álomvilágban a naptár a francia divatház 24 miniatűr kincsét rejti, a kiváló illatoktól és kifinomult sminkektől kezdve a prémium bőrápoláson át az illatos gyertyákig. A prémium minőség prémium árat is követel, a Dior 2023-as adventi naptára 999 dollárért (kb. 360 ezer forint) vásárolható meg.

Ez több mint egyszerű visszaszámlálás a karácsonyig, ez a Dior örökségének mindennapi felfedezése. A karácsonyi várakozás során olyan ikonikus kreációkat láthatunk, amelyek megtestesítik a Dior ház eleganciáját, míg az ünnepi szezonon túl ez a naptár időtálló tároló tokká alakul át.

Hogy pontosan mik találhatók benne, az az alábbi videóból kiderül: