Anne Hathaway a Versace ruhában

Claudia Schiffer után most Anne Hathaway viselte a Versace ikonikus ruháját

Anne Hathaway ikonikus megjelenésben érkezett az első Albie-díjátadóra: egy Versace ruhában, amelyet először Claudia Schiffer viselt az idei milánói divathéten.


A 40 éves színésznő egyike volt a sok sztárnak, akik szeptember 28-án részt vettek a díjátadón, amelynek házigazdája Amal és George Clooney szervezete, a Clooney Foundation For Justice volt – számolt be róla az Independent.

Az alkalomra Hathaway egy hosszú ruhát viselt, amely zöld és fémes színű kockás mintával díszített. A megjelenést zöld csipke nyakkivágás és vékony spagettipántok tették teljessé. Kiegészítőként egy ezüst medálos nyakláncot, karkötőt és fülbevalót, valamint egy hozzá illő ezüst magassarkút vett fel, haját pedig félig feltűzve, félig leengedve viselte.

Anne Hathaway

Fotó: Getty Images

A Donatella Versace által készített ruha a múlt hónap elején debütált először a Milánói Divathéten: Claudia Schiffer ebben a ruhában sétált végig a kifutón. A Neveletlen hercegnő sztárjához hasonlóan a német szupermodell is ezüstszínű magassarkúval viselte a ruhát.

A Vogue és a Versace által megosztott Instagram-posztban a két márka a ruha bemutatását ünnepelte, valamint Schiffer kifutón való megjelenését.

Ma a #MilanFashionWeek során @donatella_versace bemutatta 2024-es tavaszi kollekcióját a sztárközönség előtt. Az egyik legkülönlegesebb vendég? A legendás szupermodell @claudiaschiffer, aki egy káprázatos zöld ruhában zárta a bemutatót

− írta a Vogue a poszt képaláírásában, amelyhez egy videót is mellékelt Schifferről, aki nem először dolgozik együtt Versace-val. A 2017-es milánói divathéten a márka tavaszi bemutatóján olyan modell-legendákkal együtt sétált a kifutón, mint Cindy Crawford, Naomi Campbel, Carla Bruni és Helena Christensen.

Hathaway is szorosan együttműködik a luxus divatmárkával, hiszen ő a Versace Icons kollekció kampányának arca. Azt is elmesélte, hogyan hallott először a kampány ötletéről a divattervezőtől:

Amikor a briliáns @donatella_versace megkeresett a kampány kapcsán, egy időtlen kollekció vízióját osztotta meg velem. Azt mondta, hogy olyan darabokra szeretne összpontosítani, amelyek a ruhatárunk megbecsült részei, a trendcikluson kívül is élvezhetőek, és újra és újra viseljük őket egész életünk során.

A kampány részeként Hathaway és Donatella Versace a hét elején a Versace Icons Vacsorát is megrendezte New Yorkban. A luxus divatház által megosztott Instagram-poszt szerint a vacsora az ikonok ünneplése volt, akik „felemelkednek, és a kultúrák, iparágak, identitások és etnikumok széles spektrumát képviselik".

Az ikonok művészek, vállalkozók, színészek, emberi jogi aktivisták, zenészek, kreatívok és a társadalmi változások nagykövetei. Történetmesélők, akiket a szenvedély, a kapcsolatteremtés és a megosztás vágya vezérel. Sikerük abban rejlik, hogy képesek a hétköznapi dolgokat rendkívülivé változtatni

− írta a márka.

Az est olyan további sztárvendégekből állt, mint Ariana DeBose, Sheryl Lee Ralph, Cindy Crawford, Helena Christensen és Rachel Brosnahan.

Nyitókép: Getty Images