A Szex és New York sztárjai egymás mellett sétálnak

Szex és New York: Ezek voltak Carrie Bradshaw legrémesebb ruhái

A Szex és New York sorozata Carrie Bradshaw ikonikus divatpillanatairól volt ismert. A főszereplőt alakító Sarah Jessica Parker a divat szerelmeseként sosem volt bátortalan az öltözködésben. Extrém színekkel, mintákkal és megjelenéssel játszott, azonban párszor még a divat királynője is mellé nyúlt.


Az öv

Bár Carrie nagy szakértője a randevúzásnak és a pasiknak, az övekkel még neki is meggyűlik a baja. A fürtös újságírónő sok esetben nem is a ruha, hanem a kiegészítő választással rontja el a végső kinézetét. Akárcsak ebben az esetben: egy izgalmas és szexi ruhában láthatjuk, az övet azonban nem tudjuk hova tenni és láthatóan ő sem.

A zöld szoknya

Carrie következő szettje maga a tökély. Szemből. Egy aranyos zöld, szatén Vivienne Westwood szoknya, hozzá passzoló fehér inggel és egy rózsaszín magassarkúval. Ám mikor Carrie megfordult és hátulról is megfigyelhettük a ruháját, kitört belőlünk a nevetés. A szoknya „nyuszi farka” mindent elront.

A ruha, amit még Aidan is utált

Aidan és Carrie kapcsolata a negyedik évad környékén komolyra fordult. Ekkor a páros úgy döntött, hogy összeköltözik és a férfinek szüksége volt egy szekrényre, ahová a ruháit teheti. Aiden megkérte Carrie-t, hogy szabaduljon meg néhány használatlan szettől, köztük a barna, széttépett Roberto Cavalli ingtől is.

Mi Aidan pártján vagyunk.