A Tanner Krolle új Annabel táskája

Megújult formában tért vissza Diana hercegnő táskája

A Tanner Krolle újragondolta Diana táskáját.

Diana hercegnő mindig is ismert volt eleganciájáról és stílusosságáról, nem csoda, hogy sokakat a mai napig megihlet öltözködése. Most harminc évvel ezelőtt viselt Tanner Krolle márkájú táskájának új változatát dobták a piacra, egy kicsit kisebb és elegánsabb változatban.

A márka nemrégiben kinevezett új kreatív igazgatója, a brit cipőtervezőként ismert Tabitha Simmons, aki az 1856 -ban alapított Tanner Krolle-t „időtlennek és tökéletes „modern örökségnek" tartja. Nem meglepő ezek után, hogy valami nagyon klasszikushoz akart visszanyúlni, így esett a választás Diana hercegnő az eredetileg az Aston Martin számára tervezett, Annabel nevet kapó táskájához.

Simmons leökkentette a neszeszertáska méretarányait, valamint a vállpánt hozzáadásával modernizálta azt, így válltáskaként és kézitáskaként is használható az új-verzió. A méret csökkenése azonban nem jelenti azt, hogy ne férne bele a táskába egy telefon és a legfontosabb sminkek.

Nem ez az első alkalom, hogy megújult formában tér vissza Diana egy ikonikus táskája, nemrég a Gucci lehelt új külsőt a 20 évvel ezelőtt megjelent darabba.