Adam Brody a Film Independent Spirit Awards díjátadón a kaliforniai Santa Monicában 2024. február 25-én

Adam Brody szerint karaktere nem volt túl jó fej a Szívek szállodájában

Bár a rajongók szeretettel gondolnak vissza a színész karakterére, szerinte az általa alakított Dave nem volt „a legjobb barát” a sorozatban.

Adam Brody a Szívek szállodája című sorozatban Dave Rygalski szerepében volt látható néhány epizód erejéig, a Keiko Agena által alakított Lane Kim barátjaként. A színész az Elle-nek nemrég adott interjújában arról beszélt, hogy karaktere, Dave nem volt „a legjobb barát” a sorozatban.

A sorozat rajongói a mai napig vitatkoznak azon, hogy a Stars Hollow-i férfiak közül melyik volt a jobb partner, és eddig leginkább Rory pasijai kerültek elő ezzel kapcsolatban.

Brody az Elle-nek adott új interjújában szólt bele a vitába, és elárulta, hogy szerinte Dave biztos érdemelné meg a „legjobb pasi címét”.

„Nem volt olyan sokáig itt. Nem tudjuk, hogy milyen lett volna hosszú távon. Lehetett volna szerelmi bombázó”

– fogalmazott.

Dave először a sorozat 3. évadában tűnt fel Lane zenész barátjaként. Bár kezdetben sokat kellett tenniük azért, hogy elrejtsék kapcsolatukat a lány nagyon szigorú és vallásos édesanyja elől, a férfi elhatározta, hogy meghódítja Mrs. Kimet (Emily Kuroda).

Ez emlékezetesen sikerült is neki a 2003-as Koporsó és Szitakötő (Say Goodnight, Gracie) című epizódban, amikor egyetlen éjszaka alatt végigolvasta a Bibliát, hogy elvihesse Lane-t a bálba.

Dave később Kaliforniába költözött a főiskola miatt, ami távkapcsolatra kényszerítette őt és Lane-t. A pár végül szakított, Lane pedig megnősült és gyermeket vállalt egy másik bandatársával, Zack Van Gerbiggel (Todd Lowe).

A Lane-t alakító Keiko Agena is nemrég reflektált Lane és Dave rövid életű románcára, és az E! című lapnak elmondta, hogy karaktere valószínűleg Dave-re gondolt a szakításuk után.

„Olyan rock 'n' roll, amilyennek mondta magát, szerintem eléggé felemás lenne, de szerintem van benne némi szerelmi bánat a kapcsolat miatt. Talán néhány ábrándozás. Nem tudom, hogy nem tenne valaha kockára valamit, de egy barátságot biztosan nem.”