Alexis Bledel, Kelly Bishop és Lauren Graham a Szívek szállodája egyik jelenetében

Kelly Bishop ezt a Szívek szállodája-évadot inkább elfelejtené

Új memoárjában Kelly Bishop, a Szívek szállodája színésznője őszintén mesél a közkedvelt drámáról, beleértve az „álmos” évadot is, amelyet inkább elfelejtene.



A The Third Gilmore Girl (A harmadik Gilmore-lány) című könyvben Bishop felidézi, hogy a sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino nem dolgozott a hetedik és egyben utolsó évadon, miután a csatornával folytatott tárgyalásai meghiúsultak. A sorozatból férjével, Dan Palladinóval együtt távozott, aki a sorozat társszerzője és executive producere volt.

A hetedik évadra új írói csapatot hoztak

− írja Bishop, hozzátéve, hogy bár „mindent megpróbáltak", erőfeszítéseik nem értek fel Sherman-Palladino tehetségéhez.

Minket, színészeket kötött a szerződés erre a hetedik évadra, és minden tőlünk telhetőt megtettünk a helyzet javítására

− tette hozzá.

Bishop úgy írja le a 7. évadot, hogy „teltek múltak az álmos és fáradt hetek”, hozzátéve, hogy olyan érzés volt, mintha „lassan kiengedték volna a levegőt egy nagy, csillogó lufiból”. Így folytatja:

Éreztük, hogy a buli talán véget ér, még ha ezt senki nem is akarta hangosan kimondani.

A kritikák ellenére Bishop dicséri a sorozat egészét és „teljesen egyedi” írói munkáját.

a Sz\u00edvek sz\u00e1llod\u00e1ja szerepl\u0151i

Fotó: Profimédia

Minél többet tanulmányoztam, annál jobban meglepett, hogy mennyire azonosultam a Gilmore-lányok kapcsolati dinamikájával

− írja.

Miután 2006-ban kiszállt a sorozatból, Sherman-Palladino az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy ő, a férje és a The CW nem tudtak megegyezni a további írók felvételéről és az évadok közötti szünetről. Azt is elmondta, hogy azt szerette volna, ha a Szívek szállodája hét évadnál tovább tart.

Miért ne folytatódhatna tovább? Volt egy nagyon konkrét elképzelésünk arról, hogy végül hogyan szeretnénk, ha a sorozat véget érne, és addig, amíg eljutottunk volna oda, még néhány évad belefért volna

− mondta akkor az EW-nek.

A rajongók szerencséjére Sherman-Palladino 2016-ban visszatért Stars Hollowba, és a Netflix négy epizódos, Szívek szállodája – Egy év az életünkből című minisorozatot ő felügyelte.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimédia