A Dior parfümök és kozmetikai termékek kollekciója fehér háttéren, tükörképekkel

Ilyen lesz a Dior és a Baccarat limitált kiadású parfümje

A Dior egyik legikonikusabb illata új, személyre szabott üveget kapott.

A márka kardamom, szerecsendió, fahéj és édesgyökér jegyeivel ellátott, Sauvage Elixir nevűillata 2021-ben debütált. Az eredetileg kifinomult, sötét tengerészkék árnyalatú üvegű parfümöt most 200 darab limitált kiadású kristálydobozban kínálják, amely a Baccarat-val együttműködésben készült.

Az illat új, 50 milliliteres üvege elődjének szöges ellentéte, tiszta, átlátszó külsővel. A talp és az üveg kupakja mentén ívelt, minimalista vonalak jellemzőek, alja pedig ívelt, de nem túl vastag. Az üvegen az utolsó simításokat egy metszőmester finomította, hogy „megvilágítsa kristályos tisztaságát és ragyogását”, írja a francia divatmárka.

A fedél gravírozása három finom matt vonalat eredményez, amelyek a kristályba vésve kontrasztot alkotnak az üveg fényességével szemben. A márka kezdőbetűi is matt színben jelennek meg a tetején.

A különleges kiadású palackok végső simítása magában foglalja a polírozást és a fényezést a maximális csillogás érdekében. A Sauvage név megjelenítésére palládium fémet használnak, a betűket ecsettel viszik fel, és finoman tükrözik egy finom palládium vonallal, amely körbejárja a fedelet.

Miután a kristálypalackok elkészültek, egy fekete színű, tömör tölgyfa díszdobozba kerülnek, ami vonzó kontrasztot teremt. A bemutató doboz azonban nem csupán ellenpontozás, hanem az illat intenzív, fás illatát is visszhangozza.

Az új Dior Sauvage Elixir x Baccarat - Special Edition 8200 dollárba (3 millió forint) kerül, mely már kapható a Dior oldalán.

(Robbreport)

Nyitókép: Shutterstock