Emma Stone a SAG-díjátadón

Emma Stone lecserélte ikonikus vörös fürtjeit

Ha Emma Stone-ra gondolunk, akkor a fejünkben akaratlanul is vörös hajkoronával jelenik meg. Ez nem meglepő, hiszen a színésznő karrierje kezdete óta ezt az árnyalatot viseli. Mostanában azonban sötétre váltott.


Legutóbb, mikor a Cannes-i Filmfesztiválon láttuk a sztárt, a haja meleg, vörösesbarna árnyalatú volt – melyet az Oscar-díjas színésznő rendszeresen alkalmaz. Úgy tűnik azonban, hogy új filmje, a Kinds of Kindness New York-i premierjére visszatért a sötétebb tónushoz.

De nem ő az egyetlen, aki lecserélte ikonikus árnyalatát: Julia Roberts mézszőke bobra cserélte hosszú vörös haját

Bár Stone hajának még mindig van egy enyhe vöröses csillogása, mostanában egyértelműen inkább barna, mint vörös. A szín az eszpresszó barna kombinációja vörös alaptónussal, ami kiemeli Stone világoszöld szemeit.

Emma Stone eredetileg teljesen szőke és időnként vissza is tér a gyökereihez, de úgy tűnik, hogy a vöröses árnyalatokat kedveli a leginkább.

Stone gyakran váltogatja a színeket bizonyos szerepek kedvéért is; például a Pókember-filmekben Gwen Stacy szerepéhez platinaszőke volt, a La La Landben pedig vörös volt.

Azt azonban nem tudjuk, hogy ez az új árnyalat most szintén egy szerep kedvéért lett bevállalva, vagy csak szimplán a színésznő újított be nyárra.

Nyitókép: Getty

(Glamour)