Hailey Bieber New York-i lakásából távozik

5 tipp, hogyan dobd fel a fehér pólós viseletet

Bár a világ egyik legegyszerűbb dolgának tűnik, de a fehér póló rétegezésének megtanulása némi próbálkozást igényel. Minden a szabás és a tervezés részleteinek megértésén múlik.


Mielőtt elkezdenénk kiválasztani, hogy mit vegyünk fel egy fehér póló fölé, meg kell találnunk a megfelelő alapot. Ezekhez a megjelenésekhez a karcsúsított nyakú pólók ajánlottak; a lazább darabok a rétegek felgyűrődhetnek, míg a V-nyakúak és a csónaknyakúak hajlamosak eltűnni vagy nem látszanak. Emellett a választott pólónak betűrhető hosszúságúnak is kell lennie, ami segít az öltözékünket a helyén és áramvonalasan tartani.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb darabokat egy alap fehér pólóval kombinálva:

1. Blézer alatt

Az egyik legrégebbi és legbeváltabb kombináció: egy fehér póló tökéletesen illik a blézerekhez, akár a szűk és formális, akár a túlméretezett és kicsit lazább blézereket szeretjük. Ügyeljünk arra, hogy ne laza pólót viseljünk, a testhezálló választások sokkal kifinomultabbnak tűnnek, ezt a kombinációt viselhetjük a munkahelyünkön vagy a barátokkal való kimozduláskor is.

2. Farmerdzseki alatt

A fehér póló másik jól bevált kiegészítője a farmerdzseki. A laza kombinációhoz tökéletes választás lehet egy elegánsabb nadrág vagy egyenes szárú farmer/farmerszoknya. A már említett, testhez simuló póló itt is tökéletes választás, de nyugodtan viselhetjük a lazább pólóinkat is egy túlméretezett farmerdzsekivel.

3. Gombos ingek alatt

A rejtett dolgok láthatóvá tétele az egyik legjobb stílustrükk. A legegyszerűbb és legkevésbé kockázatos mód a gombos ingek alatt esetleg már viselt fehér pólót egy kigombolt gallérból előbukkanni hagyni. Ez a trükk ideális az átmeneti időjáráshoz, valamint széles szárú nadrágokkal és vékony bőrcipőkkel kombinálva.

4. V-nyak alatt

A V-nyakú pólók gyakorlatilag erre a célra készültek, más rétegek fölé. Ehhez a kivágáshoz érdemes nyakláncot viselni, amely átnyúlik a póló nyakrészén. Tűrjük a pólónkat egy rakott szoknyába, széles szárú farmerbe vagy laza nadrágba, és mindenki oda lesz a kinézetünkért.

5. Bőrdzseki alatt

Akár egy teljesen egyszerű pólót, akár egy bordás verziót választunk, egy vintage ihletésű dzseki alatt nagyon jól fog mutatni. Alul viseljünk farmert és fehér tornacipőt vagy midi-szoknyát és slingback ( elöl zárt, hátul nyitott, pántos) cipőt.

(Glamour UK)

Nyitókép: Profimedia