Fendi Baguette táska

Minden, amit a most induló Fendi és Tiffany & Co. együttműködésről tudnunk kell

„Ez nem egy táska, ez egy Baguette” – hangzott el Sarah Jessica Parker szájából a Szex és New York egyik részében, amikor karakterét, Carrie Bradshaw-t éppen kirabolták. Ez a jelenet sokat tett hozzá a Fendi baguette hírnevéhez, amely minden idők egyik legkeresettebb designer kézitáskája.


Most, több mint húsz évvel később, az ikonikus táska még mindig olyan népszerű, mint valaha. A Fendi tavaly szeptemberben külön divatbemutatóval ünnepelte ikonikus dizájnjának 25. évfordulóját New Yorkban. Az eseményre a Fendi olyan szupersztárokat hívott meg, mint Linda Evangelista, és az első sorban ült a szakma A-listája, köztük Kate Moss és Kim Kardashian.

Bár a show nagy nyilvánosságot kapott a közösségi médiában, bizonyos részleteket kihagytak, például a Fendi x Tiffany & Co. együttműködés bejelentését. A kollaborációban a két márka együtt dolgozott a híres baguette táska újraértelmezésén, melyet múlt csütörtökön piacra is dobtak.

Természetesen, nem lesz meglepő, hogy a Tiffany Fendi Baguette az ékszerház jellegzetes kék árnyalatában lesz kapható. A kollaboráció a baguette három különböző verzióját tartalmazza, köztük egy közepes méretű, egy nano és egy még kisebb táskát.

A kifutón Bella Hadid által debütált kollaboráció a Fendi ikonikus csatjának újragondolását is tartalmazza. Míg minden bagettet egy Fendi FF Zucca csat díszít, addig a Tiffany a jellegzetes Tiffany T betűt is hozzáadta, a két márka logóját egyesítve.

(Marie Claire)

Nyitókép: