A Gucci x The North Face Part 2 kollekció egyik darabja

Újra összeállt a Gucci és a North Face egy ütős kollekció erejéig

Az együttműködés a kilencvenes évek stílusát idézi meg a különféle lábbelikkel.


Nem először áll össze a Gucci és a North Face, hogy közös kollekciót dobjanak piacra. Az Alessandro Michele vezette olasz divatház és a felsőruházati óriáscég a hetvenes éveket megidéző, első közös együttműködés után most két évtizeddel későbbre koncentrál.

A viszonylag nagy 130 darabos, férfi és női ruhát, kiegészítőket, bőröndöket és cipőket is tartalmazó kollekcióban a Gucci és a North Face szerelmesei is könnyen megtlaálják kedvenceiket. A darabokat az élénk színek és a virágnyomatok jelemzik, és nem hiányozhat róluk a két márka közös logója sem, természetesen.

A kollekcióban található lábbelik között valószínűleg mindenki megtalálja a leginkább hozzá való darabot, túrabakancs, divatos papucs és kényelmes, meleg mamusz közül választhatunk. A nemsemleges túrabakancs vaskos gumi talppal rendelkezik, így a hidegebb téli napokat is könnyen átvészelhetjük benne, ráadásul az élénk színű bőrborításnak köszönhetően a vagányság és egyediség is megvan benne.

A kollekciót korlátozott számú üzletben és a Gucci márka pop-up boltjaiban lehet majd megvásárolni, valamint a New York-i, pekingi, sanghaji és tokiói The North Face üzletekben és a Gucci honlapján is elérhető lesz.