Vilmos herceg és Katalin hercegné az esküvőjük napján

Íme Katalin hercegné kedvenc rúzsa, amit az esküvőjén is viselt!

A királyi család női tagjainak megvan a közismerten kedvenc szépségápolási márkája, így Katalin hercegnének is. Az adott brandnek a termékét használta az esküvője napján. Alábbi cikkünkben eláruljuk a titkot, milyen típusú rúzst használ mindig az újdonsült walesi hercegné már évek óta.


A nagy rajongók tisztában vannak olyan információkkal, hogy például Meghan Markle kedvenc rúzsa egy Charlotte Tilbury, míg a néhai II. Erzsébet királynő az Elizabeth Arden Beautiful Colour rúzsokat kedvelte legjobban.

A visszafogott stílusáról és sminkjeiről ismert walesi hercegné családtagjaihoz hasonlóan egy márka termékeihez ragaszkodik. Kedvenc rúzsa nem más, mint a Bobbi Brown klasszikus, krémes, félig matt ajakszínezője, a Sandwash Pink nevű árnyalatban.

A hercegné mindig a márka termékeit használja, így a 2011-ben tartott esküvőjére is azokból állította össze menyasszonyi sminkjét. Nemrég egy TikTok-videó is nyilvánosságra került, amiben egy lány kipróbálja a rúzst, egy bevágott fotón pedig megmutatja, Katalin arcán hol és milyen termékeket használtak a tökéletes munkához.

@makeupbyalissiac Trying Kate Middleton, the Princess of Wales’ favourite lipstick!!! #BeautyReview #makeuptutorial #katemiddleton ♬ original sound - ALISSIA

A szóban forgó esküvőről kevesen tudják, hogy Vilmos herceg felesége nem egy, hanem kettő fehér ruhában is megjelent. Az egyiket a szertartás ideje alatt viselte — amelynek kinézete a legtöbb ember emlékezetében él —, a másik viszont egy pár perccel később készült fotón látható.

Egy korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk róla, miért volt szükség az átöltözésre, illetve meg lehet pillantani a kevesek által ismert menyasszonyi ruhát.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire