Katalin hercegné és György herceg

Katalin hercegné Diana stílusát idézi fia első Wimbledonján

A cambridge-i hercegné ismert arról, hogy a wimbledoni teniszbajnokságon mindig örömmel vesz részt, családtagjait pedig előszeretettel viszi magával. Ezúttal, hogy fia először figyelhette élőben a verseny történéseit, egy 80-as éveket idéző ruhával vonta magára a rajongók figyelmét.


Katalin hercegné Elena Rybakina szombaton történelmet író győzelme alatt Alessandra Rich tervező darabját öltötte magára, amely egy azúrkék pöttyös ruha volt, mellé pedig a Fab márka cipőjét választotta. A Finlay & Co jóvoltából egy napszemüveget is kapott, így pedig hibátlanul idézhette meg a nyolcvanas évek hangulatát.

A férfi mezőny egyes döntőjét Vilmos herceg felesége egy hasonló szerelésben nézte végig — írja a Vogue. Anyósa, Diana hercegné is gyakran viselt pöttyös mintával ellátott darabokat, így bizonyos szempontból utalásnak is lehet érezni a Chelsea-gallérral és puffos ujjakkal ellátott tervezői kreációt.

A verseny ideje alatt a hercegnéhez férje és idősebb fia, György herceg is csatlakozott. A cambridge-i herceg kifejezetten nyugodtabbnak bizonyult a megjelenésén, mint pár héttel ezelőtt Lajos herceg a királynő platina jubileumi ünnepségén. Az esetről, valamint arról, hogyan reagált a királyi család a gúnyos grimaszokra, egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

György a fényképekből ítélve édesanyjától örökölte rajongását, hiszen pontszerzés esetén hangosan tapsolt és szurkolt, az izgalmas pillanatokat pedig kezei takarása mögül, szinte félve követte végig. Ezekből a fotókból természetesen következhetnek majd a vicces képek, csak úgy, mint a fiatalabb herceg esetében.

Egy korábbi írásunkból lehet olvasni arról, hogy Katalin hercegnéék különleges módon készítik fel fiukat a királyságra, hiszen el akarják kerülni Vilmos herceg gyermekkori traumáinak megismétlődését. Mivel a fiatal gyermek előkelő helyet foglal el az öröklési sorban, így apját követően ő lehet a brit uralkodó, ez viszont rendkívüli felelősséggel jár, így nem csoda, hogy a szülők óvni akarják a megrázkódtatásoktól.

Nyitókép: Getty