Bézs nadrágos női lábak

Ezt válaszd, ha a legkényelmesebb nadrágot keresed idén nyárra

A lenvászonnadrág még mindig ugyanazt a légáteresztő képességet és stílust kínálja, mint a farmer rövidnadrág, de a melegebb napokon is kényelmes viselet.

A nyári ruhatár egy vászonnadrággal való kiegészítésének szépsége a sokoldalúságukban rejlik. Ideális választás a városban való rohangáláshoz, egy barátai ebédhez, de akár egy randihoz is, mivel egyszerre elegáns és kényelmes.

Mutatjuk a kedvenc viselési módokat:

1. Monokróm

Nehéz elegánsabb megjelenést találni, mint a monokróm viselet, és a vászonnadrág tökéletes kiindulópontja egy elegáns nyári megjelenésnek. Válasszuk a szezonálisan elegáns fekete-fekete megjelenést, vagy tartsuk szellősen a fehér vászonnadrágot egy hozzá illő felsővel párosítva.

2. Egyszerű atlétával

A hímzett részletekkel vagy merész színekkel formát öltő, vicces vászonnadrágok talán a kedvenc változatai ennek a megbízható alapdarabnak. Hagyjuk, hogy a nadrágunk beszéljen, és párosítsuk egy egyszerű egyszínű pólóval vagy pólóval és bőrszandállal.

3. Színes felső, színes gombok

Próbáljuk ki a vászonnadrágodat egy színes, gombos felsővel. Nincs is jobb alkalom a nyárnál, hogy elszakadjunk a szeretett fehér gombos felsőnktől.

4. Platform szandál

Most, hogy már megvan a nyári egyenruhánk, a következő fontos kérdés: milyen cipőt vegyek fel? Maradjunk trendik, és viseljünk egy vaskos talpú, talpbetétes vagy csatos szandált. Ezek egy kis vagányságot visznek a klasszikus minimalizmusba, amivel a vászonnadrágok természetesen rendelkeznek.