manikűrös a körmét készíti egy vendégnek

Ez a körömszín mindenhol ott lesz most tavasszal

Újabb nap, újabb TikTok trend, amely a szépség szerelmeseinél utat tör magának. Tavaszra lecserélheted a „fekete köröm-elméletet", és helyette jöhet ez a magas fényű szépséges szín!


A melegebb tavaszi hónapok előtt kissé váratlan, hogy a szürke körömlakkszín kap figyelmet, de mindez egy mega-influencernek köszönhető.

Alix Earle ugyanis nemrég megmutatta nekünk „Stone Nails" (kő körmök) körmeit a TikTokon, miután körömszalonban járt.

@alixearle

Stone nails are in 👍🏼

♬ original sound - Alix Earle
Megszállottja lettem a szürkének. Bár ez inkább egy kőszín, ami majdnem olyan, mint a világoskék

− magyarázta Earle közel 7 millió követőjének. Majd miután kiválasztotta a körömlakkot és megkapta a leírásnak megfelelő manikűrt, kijelentette:

A szürke korszakomban vagyok. A kő körmöknek van most itt a pillanata, imádom őket.

A kommentszekció azonnal felizzott a váratlan színválasztás hatására. Egy személy azt írta: „Alixnek szürke körmei vannak, úgyhogy én is szürke körmöket fogok csináltatni", míg egy másik azt javasolta, hogy a színtrendet „Earle-szürkének" kellene hívni.

​A szürke körmök tavasszal mindent meghódítanak

sz\u00fcrke manik\u0171r

Fotó: Shutterstock

A követőinek száma alapján Earle egyértelműen ízlésformáló, aki szemmel tartja, mi a trend, és a körömszakértők is megerősítették, hogy előrejelzéseik szerint a szürke árnyalatai lesznek a divatosak 2024 tavaszán.

Szóval az olyan merészebb lakkszínek mellett, mint a kobalt, a chartreuse zöld és a vörös, a következő hónapokban várhatóan a hűvös tónusú szürkék is megjelennek. Jan Arnold, a CND társalapítója megjegyzi, hogy a színek „a modern digitális világ" felé bólintanak, és a hűvös téli szezon után frissnek hatnak majd.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock