Lily Collins

Lily Collins megvált hosszú hajától: elegáns bobot vágatott

Lily Collins számára nem idegen az új frizurával és a különböző hosszúságokkal való kísérletezés.


Az évek során többször is előfordult már, hogy mikrofrufruval, vagy oldalra tűzött frufruval próbálkozott, ami egy modern Audrey Hepburnre emlékeztetett. A színésznő a 2016-os Vanity Fair Oscar-partira például bobot vágatott, amit egy flapper girl ihlette „S" hullámmal tett teljessé.

De nem feledkezett meg a francia lányos stílusról − a tökéletesen fésült hullámokról és a csavart frizuráról −, amit az Emily Párizsban forgatásán is láttunk tőle.

Legújabb frizurája ugyanilyen dicséretre méltó, és tökéletes választás a nyári melegben. Június 24-én, hétfőn Lily Collins azzal bejelentette az Instagramján, hogy hajátalakításra készül, és a haja képe mellé azt írta:

Good(bye) hair day...

Régi fodrásza, Gregory Russell megerősítette a hírt egy bejegyzéssel, és egy képpel, amelyen Lily új, tompa, középen elválasztott bobjával látható.

Új frizuráját teljes 360 fokban láthattuk, amikor a sztár részt vett a MaXXXine világpremierjén, amelyet aznap tartottak Los Angelesben.

Lily mindenkit lenyűgözött a vörös szőnyegen új, állig érő bobjával. Korábbi világosbarna haja most egy mélyebb árnyalatot kapott, amivel az idei szezon trendi hajszínét, a „szénbarnát" követi.

Haját oldalt elválasztva, a végeket aláhajtva viselte, de Lily megjelenésének kiemelkedő eleme volt a szemet gyönyörködtető, közvetlenül az arccsontja fölé hajló, az ellenkező irányba kibomló hajrész.

Vörös szőnyeges megjelenését − égszínkék blézer és drapériaszoknya − jellegzetes, határozott szemöldökkel, szürkésbarna szemhéjfestékkel, lágy árnyalatú pirosítóval és sötét rózsaszín ajkakkal egészítette ki.

Nemrég Julia Roberts is bemutatta új, mézes loboncát, így úgy tűnik, a bob frizura idén sem tűnik el a süllyesztőben.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock