Meghan Markle

Meghan Markle gyémánt nyaklánccal tiszteleg Diana hercegnő előtt

Meghan Markle elegáns módon tisztelgett néhai anyósa előtt.

A sussexi hercegné férjével, Harry herceggel vett részt egy eseményen a nigériai Abujában, ahol egy gyémántkeresztet és arany nyakláncot viselt öltözéke kiegészítőjeként.

A People magazin szerint a nyakláncot Harry herceg ajándékozta nemrég feleségének, mely egykor édesanyjáé, Diana hercegnőé volt.

Nem ez az első alkalom, hogy Markle kiegészítőkkel tiszteleg Diana előtt. 2018-ban Diana hercegnő pillangós fülbevalóját viselte egy rendezvényen, esküvőjén pedig az egyik akvamarin gyűrűje volt látható rajta.

Harry herceg szintén édesanyja személyes gyűjteményéből származó két gyémántot használt fel Markle háromköves eljegyzési gyűrűjéhez.

A sussexi hercege és hercegnéj a Harry által társalapított Invictus Játékok 10. évfordulójának ünneplése keretében tartózkodik Nigériában.

Utazásuk részeként Harry és Markle május 10-én meglátogatott egy abujai iskolát, ahol a hercegnőt lefotózták, hogy egy arany nyakláncot visel, amely hasonlít arra a nyakékre, melyet Diana viselt három évtizeddel korábbi nigériai útja során.

A pár az iskolában friss információkat adott két gyermekéről, Archie hercegről és Lilibet hercegnőről is melyet ritkán szoktak tenni.

„Mindjárt hároméves lesz. Néhány hete pedig rám nézett, és csak a tükörképet látta a szememben. És azt [mondja]: 'Mama, magamat látom benned'. Egészen másképp kapaszkodtam ezekbe a szavakba. És azt gondoltam, igen, látom magam benned, és te is látsz engem magadban”

– mondta a hercegné.

(Bustle)

Nyitókép: Getty Images