Demi Moore a 2024-es Met-gálán

Hűha! Demi Moore Met-gála ruhája tapétából készült

Demi Moore is részt vett a 2024-es Met-gálán tegnap, nem is akármilyen szerelésben.


Tegnap este a sztárok a Metropolitan Művészeti Múzeumban gyűltek össze az éves adománygyűjtésre, ahol az alvó szépségek előtt tisztelegtek Az idő kertje öltözködési kóddal − és persze idén is volt néhány elképesztő megjelenés. A 61 éves Demi Moore például egy Harris Reed által készített lenyűgöző ruhában sétált a barnás szőnyegen, amely tapétából készült (legalábbis a People magazin szerint).

A ruha fekete alapon virágmintás volt, a hangsúlyos sziluettel együtt, amely a csípőjére irányította a figyelmet. A ruha ujjai pillangószárnyakra emlékeztető díszítésekkel és minden irányba mutató nyílszerű részletekkel voltak ellátva.
Moore Reed mellett érkezett az eseményre, aki hasonló ruhakölteményt viselt. De a fekete és rózsaszín helyett Reed ruhája kék és arany színű volt, és madár ihlette mintát viselt.

Az idei témát az Anna Wintour Costume Center About Time (Az időről) kollekciója ihlette.

A felelős kurátor, Andrew Bolton a Fashionistának elmondta:

Az évek során voltak olyan kiállítások, ahol megpróbáltuk újraéleszteni a gyűjteményünkben található ruhákat − általában koncepciózusan, újraértelmezéssel, valamint történelmi és kortárs ruhadarabok egymás mellé helyezésével, hogy kölcsönösen élénkítsék egymást. De ezen a kiállításon szó szerint újra akartuk ébreszteni a ruhákat.

Zendaya, J.Lo, Bad Bunny és Chris Hemsworth voltak az idei Met-gála hivatalos társelnökei a Vogue-os Anna Wintour mellett. A tiszteletbeli elnökök a TikTok vezérigazgatója, Shou Chew és a Loewe kreatív igazgatója, Jonathan Anderson voltak.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia