egy nő biciklivel fehér pólóban napszemüvegben

Mindenki ezt az egyszerű ruhadarabot fogja viselni idén nyáron

Általában, amikor a trendi megjelenésekről van szó, a legtöbb outfit jellemzően egy kulcsfontosságú darab köré épül. Legyen az a tavaly nyári bordás páncélos top vagy a tavasz kedvenc vajsárga mellénye, a kultikus, klasszikus megjelenések általában egy kiemelkedő darabra építenek, és a divatszakemberek mind azon versengenek, hogy ők legyenek azok, akik ezt létrehozzák.


Idén azonban valami egészen egyedi darab van a kívánságlisták élén, és a legstílusosabb influencerek mind ezt viselik. Valószínűleg te is kiszúrtad már az Instagram felfedezőutadon, még ha nem is vetted észre a jelentőségét: a grafikus póló és a bézs miniszoknya kombó, amit egy elegáns válltáska és egy minimalista sarkú szandál egészít ki.

Az outfit megkérdőjelezhetetlen sikerének egyik oka valószínűleg a sokoldalúságában rejlik. Hiszen nincs is kényelmesebb egy laza szabású fehér pólónál (különösen egy szeszélyes mintás pólónál, ami még személyesebbé teszi az outfitet), így ez a megjelenés tökéletes választás lehet egy mozgalmas naptól kezdve a strandon töltött napokig mindenhová.

Hozzá az egyszerű miniszoknya elegáns, anélkül, hogy túlságosan hivalkodónak tűnne, és a lazább szabású pólóhoz képest határozottabbá teszi a megjelenést.

De ott vannak a kiegészítők is: egy válltáskában minden lényeges dolog elfér, és a 2000-es évekbeli trendre utal, míg az alacsony sarkú cipő remekül mutat anélkül, hogy a kényelemről le kellen mondanunk. Mindent egybevetve, ez egy olyan outfitet eredményez, amit idén nyáron mindenki szeretni fog.

A másik nagyszerű dolog ebben a megjelenésben az, hogy a márkák nem fontosak. Igen, a Ganni nyomtatott pólói és a Toteme tangás csizmás sarkú cipője a legikonikusabb választás, de nem kell ragaszkodni hozzájuk ahhoz, hogy ez az outfit jól sikerüljön. A tervezői darabok mellett rengeteg olyan póló van, amelyekkel olcsóbban érheted el ugyanazt a megjelenést (például a Next grafikus pólója).

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock