Egy Oscar-díj

Így készülnek az Oscarra a legnagyobb sztárok stylistjai

A hírességek a lehető legjobb formájukat igyekeznek nyújtani, és olyan pompázatos ruhákban megjelenni a Oscar-díjátadón, melyeken mindenki elámul. Persze stylistok nélkül ez egyiküknek sem menne, akik aztán majdnem ugyanúgy izgulnak, mint a felöltöztetett sztárok. Alábbi cikkünkben öt stylist rendezvény előtti rituáléját gyűjtöttük össze.


1. Dani Michelle

Michelle ügyfelei között olyan nevek tűnnek fel, mint Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, valamint Hailey Bieber és Maren Morris. Számára az Oscar-gála nem csak a díjátadót jelenti, hanem az azt követő Vanity Fair partit és a még annál is nagyobb afterpartikat. Elmondása szerint nem ragaszkodik különösebb babonákhoz, viszont az önbizalom egy hatalmas fegyvere, inspirációt pedig mindig az aktuális alanya alakjából és stílusából gyűjt.

2. Jason Bolden

Többek között Serena Williams és Alicia Keys ruháit választja ki ő, inspirációját pedig a ruhapróbákból gyűjti, ahova kizárólag szórakozni jár. A nevetgélések és a sztorik adják számára a legjobb ötleteket egy-egy darabhoz. Babonák szempontjából folyamatosan az eseményeket követi, és szinte le se veszi a szemét a történésekről, nehogy lemaradjon valami fontosról.

3. Tara Swennen

Az idei eseményen Kristen Stewarttal, Angelique Cabrallal és Sam Corlett-tel dolgozik majd együtt. Az előkészületeket már hónapokkal a történések előtt megkezdi, ez pedig nagyon sok erőt kivesz belőle, így a legnagyobb stresszhelyzetben szokása masszázsra járni. Emellett naponta iszik immunerősítő italokat és próbál többet pihenni, hogy semmi esetre se betegedjen le a nagy napra.

4. Warren Alfie Baker

Andrew Garfield, Thomas Doherty, valamint Zachary Levi ölthetnek idén magukra Baker tervezésében készült szettet. Bár elmondása szerint nincsen kifejezett rituáléja a rendezvény előtt, viszont az irodájában vagy egy dartstábla, melyre előszeretettel dobál stresszes helyzetekben, valamint, ha ideges, akkor jegyzeteket ír, nehogy elfelejtsen valamit.

5. Tiffany Briseno

Ebben az évben más nagy sztárok mellett Shawn Mendest is Briseno öltözteti majd. Ötletgyűjtésnél az ügyfelek márkaképeit tartja szem előtt, de nagyon sok inspirációt tud meríteni az ősszel megjelent kollekcióókból is. Szerencsehozó szokásként azt osztotta meg, hogy minden nap gyümölcslevet készít magának, hogy minden szükséges tápanyagot bevigyen a szervezetébe. Emellett relaxálás céljával a saját lejátszási listáját hallgatja.

Nyitókép: Instagram/skynet.itaqua

Forrás: Vogue